• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Radio Kosovska Mitrovica

03.02.2021

13:57

LUČIĆ OBIŠAO MTS U KOSOVSKOJ MITROVICI: Ambiciozni planovi o proširenju Telekoma Srbija na prostoru Kosova i Metohije!

Društvo

LUČIĆ OBIŠAO MTS U KOSOVSKOJ MITROVICI: Ambiciozni planovi o proširenju Telekoma Srbija na prostoru Kosova i Metohije!

Podeli vest

Generalni direktor "Telekoma" Vladimir Lučić obišao je MTS d.o.o u Kosovskoj Mitrovici i tom prilikom ispred novog objekta razgovarao sa radnicima Telekoma o daljoj saradnji i planovima

"Velika mi je čast što sam danas posetio naše radnike na Kosovu i Metohiji i što ovde vama dajem intervju ispred zgrade koja će biti ponos "Telekoma Srbije" a čija će izgradnja biti završena u maju. Mi imamo ambiciozne planove da proširimo "Telekom Srbija" na prostorima Kosova i Metohije, da budemo lideri. Prošle godine smo intenzivno radili i višestruko povećali naš broj korisnika fiksne telefonije i IP televizije. Ove godine planiramo bar da udvostručimo broj i da budemo na pravom putu da budemo i ovde broj jedan", rekao je Lučić, prenosi Radio Kosovska Mitrovica.

On je poručio da će "Telekom Srbija" neumorno raditi i nadalje, kako bi postao regionalni lider i privredni gigant.

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

"Naš cilj jeste da "Telekom Srbije" bude regionalni lider i privredni gigant, ali na tom putu nas često i u centralnoj Srbiji napada konkurencija, ali mi smo sigurni u sebe i nepokolebljivo ćemo raditi, niko nas neće zaustaviti u tome i "Telekom Srbije" će biti najjača firma u regionu i najjača firma na Kosovu i Metohiji. Svi naši planovi će se uskoro i videti", naglasio je generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić.

Na kraju posete Lučić se zahvalio radnicima telekoma u Kosovskoj Mitrovici i naglasio da su oni dobro organizovana ekipa u sastavu "Telekoma" i da je sve ovo što su radili u poslednjih par godina, na ponos čitave kompanije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija