• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.02.2021

14:06

NESTOROVIĆ POZVAO IVANOVIĆA NA DUEL! Oglasio se pulmolog nakon prijave koja je podneta protiv njega! /Foto/

Društvo

NESTOROVIĆ POZVAO IVANOVIĆA NA DUEL! Oglasio se pulmolog nakon prijave koja je podneta protiv njega! /Foto/

Podeli vest

Pulmolog Branimir Nestorović odgovorio je putem Fejsbuka na prijavu koju je protiv njega podnelo Udruženje Ujedinjeni protiv kovida

- Imam predlog za Ujedinjene protiv Covida (a ja mislim da smo svi protiv). Odredite jednog ili dvojicu kolega i da sučelimo stavove na nekoj nacionalnoj tv (može i vaša Nova S). Bolje od tužakanja. Čekam odgovor. PS. Može i Ivan Ivanović van broja - napisao je Nestorović na Fejsbuku.

Foto: printscreen facebook

Podsetimo, udruženje Ujedinjeni protiv kovida saopštilo je da je Prvostepenom sudu časti Lekarske komore Beograda podnelo prijavu protiv prof. dr Branimira Nestorovića zbog povrede Etičkog kodeksa Lekarske komore Srbije.

U saopštenju se navodi da je u vreme pandemije korona virusa koja i danas traje Nestorović, kao član Kriznog štaba i u ličnom svojstvu, "iznosio brojne naučno i stručno neistinite i nedokazane tvrdnje, davao profesionalno neutemeljene savete i pronosio poluistine".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dera

pre 3 godine

Doktore njima treba predstava , cirkus ,.... zasto im dajete sansu da sa vama razgovaraju ? Svi skupa od skole imaju samo veliki odmor i burek .

VamTam

pre 3 godine

Bitno da taksista Pikavac zna šta je istina. Sramota

Maki

pre 3 godine

Doktore bolje se sastanite samnom negde u kafani na rucku da popricamo nego sa ovim primatima. Ps.ja castim

Mikabg

pre 3 godine

Dr Nestoroviću, sa velikom pažnjom sam slušao vaše izjave i komentare. Po obrazovanju sam mašinski inženjer i ne želim stručno da sa vama polemišem. Ali imam jedan predlog za vas: Pridžavajte se starog kockarskog pravila da na kocki nije izgubio onaj što se kockao, NEGO ONAJ KO JE POKUŠAO DA SE IZVUČE IZ BULE !!!!

Fedja

pre 3 godine

Ne gubite vreme sa njima doktore, nisu vam dorasli ni u kom pogledu , ono o cemu oni mogu da razgovaraju je kako su dobili ZUTI-cu.Zivi bili doktore i svako vam dobro.

Dragi

pre 3 godine

Puna podrška doktoru Nestoroviću iz Srpskog Sarajeva. Dođite doktore kod nas u Republiku Srpsku, šta ćete u Beogradu. Beograd ionako nije srpski grad, pun je idiota kao što je taj mali kepec.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17