• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

11.04.2021

08:44

VIŠE OTPUSTA NEGO PRIJEMA! U Areni 336 pacijenata na lečenju, čak 90 odsto je na kiseoniku! Video

Društvo

VIŠE OTPUSTA NEGO PRIJEMA! U Areni 336 pacijenata na lečenju, čak 90 odsto je na kiseoniku! Video

Podeli vest

Glavni medicinski koordinator u Beogradskoj areni pukovnik doktor Predrag Bogdanović rekao je za RTS da prethodnih dana ipak ima nešto više otpusta nego prijema

"U 'Areni' je trenutno 336 pacijenata na lečenju. I pored velikog broja pacijenata u kovid bolnicama primećuje se nešto manji broj prijema i veći broj otpusta ali prijemi i dalje traju 24 sata. Zdrastveno stanje pacijenata na lečenju je teško i oni najčešće već od prijema zahtevaju kiseoničku potporu. U Areni je oko 90 odsto pacijenata na kiseoniku", rekao je pukovnik Bogdanović. 

Svi koji rade u kovid sistemu strahuju od opuštanja građana zbog lepog vremena.

"Ovo je drugo proleće koje provodimo u kovid bolnicama i zato apelujemo na građane da se još malo strpe, da se vakcinišu i pridržavaju mera kako bi svi zajedno što pre pobedili pandemiju", apelovao je glavni medicinski koordinator u Beogradskoj areni.

Pacijenti koji su u Beogradskoj areni svih su starosnih grupa i trenutno najmalađi pacijent ima 22  godine a najstariji 75. Prosečno na lečenju provedu dve nedelje ali ima i onih koji su bili  45 dana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija