• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

30.06.2021

14:00

Uz Big Blue letovanje u Hurgadi po najpovoljnijim cenama

Promo

Društvo

Uz Big Blue letovanje u Hurgadi po najpovoljnijim cenama

Podeli vest

Više od deset godina, turistička agencija Big Blue vodi vas na jednu od najpopularnijih egipatskih destinacija, Hurgadu. U poslednjih nekoliko godina ovo letovalište izdiglo se na rang listi odlične usluge koja je usavršavana godinama, najboljim hotelima koji pripadaju svetskim lancima i koji su upravo ovu destinaciju videli kao mesto koje u svakom aspektu napreduje iz godine u godinu. Takođe Hurgada se u turističkim i hotelskim protokolima u vreme pandemije izdvojila u svetu kao izuzetno uspešna te je zbog toga ova destinacija sve vreme bila otvorena za turiste

Što se tiče sadržaja koje nudi, Hurgada je definitivno mesto koje ćete poželeti da posetite. More sa sedam boja, odnosno Crveno more, sitan pesak, bogatstvo podvodnog sveta, palme, mirisi i ukusi orijenta i još mnogo više od toga pripada upravo njoj. Kraljici Egipta i Crvenog mora.

Foto: Promo

Hurgada važi i za jedno od pet najpopularnijih mesta na svetu za ronjenje sa bocama. Tako da ako odlučite da vaš odmor provedete tamo, nemojte propustiti da se upustite u mističan svet dubina Crvenog mora. Naši turisti obožavaju i vožnje kvadovima po pustinji uz druženje sa beduinima. I naravno, kakva bi poseta Egiptu bila da nemate barem jednu fotografiju kako jašete kamilu.

A za ljubitelje istorije, u blizini Hurgade nalazi se arheološka prestonica Luksor pa vam toplo preporučujemo da jedan dan odvojite upravo za ovaj izlet.

Foto: Promo

S obzirom na to da naši putnici često imaju sumnje oko hrane koja se služi u hotelima, kakav je izbor i da li je prilagođen ukusima našeg naroda, moramo reći da je gastronomska ponuda u hotelima potpuno raznolika. Hrana je internacionalna, a naravno ako želite da probate egipatske specijalitete, u hotelima ćete sasvim sigurno naći i tu vrstu hrane.

Foto: Promo

Turistička agencija Big Blue i ove godine pripremila je široku paletu hotelskog smeštaja. Zbog duge saradnje koja traje više od dve decenije ova turistička agencija dominira u pogledu izbora hotela, ali i cena jer ima posebne eksluzivne ugovore sa najboljim hotelima. Zato danas preporučujemo tri hotela koja su pobrojala najviše pozitivnih komentara od strane naših putnika u poslednjih nekoliko godina. Prva preporuka odnosi se na hotel SHERATON SOMA BAY 5*. Ovaj hotel pored izvrsne usluge, odlikuje se peščanom plažom bez pontona sa postepenim ulaskom. Takođe, ono što se posebno sviđa svim turistima jeste podeljena plaža za odrasle i porodice sa decom. U regiji Sahl Hasheesh nalazi se hotel PYRAMISA SAHL HASHEESH 5* koji predstavlja odličan odnos cene i kvaliteta. Renoviran je 2019. godine, a plaža je peščana sa koralnim priobaljem uz deo koji ima postepen peščani ulaz. A kao treću preporuku izdvajamo SENTIDO PALM ROYALE SOMA BAY 5*. Uz dugu peščanu plažu, hotel uključuje brojne sadržaje tako da je preporuka za porodice sa decom, ali i za parove. Svi pomenuti hoteli uključuju all inclusive ponudu, a najpovoljnije cene ovog smeštaja odnose se na naredni polazak 3. jula direktnim čarter letom na 7 ili 11 noćenja.

Foto: Promo

Turistička agencija Big Blue ima organizovane čarter letove svakog dana, a broj noćenja u Hurgadi može biti na 7, 10 ili 11 noćenja. Kompletnu ponudu hotela kao i polaske pogledajte na zvaničnom sajtu Big Blue agencije. 

Foto: Promo

Osim sjajne ponude hotela i cena još jedna prednost ove destinacije je što je od pre nekoliko dana za ulazak u ovu zemlju potrebna samo potvrda o vakcinaciji bez PCR testiranja. Deca do 6 godina se ne testiraju, a naravno oni koji nemaju sertifikat o vakcinaciji mogu putovati uz PCR test.

Putujte provereno na provereno dobroj destinaciji uz vaš Big Blue.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija