• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

25.08.2021

12:27

Pozivam Bjelogrlića da do petka objavi koliko je para dobio od države, od “zlog režima i zlog Aleksandra Vučića” za svoje projekte! /video/

printscreen

Društvo

Pozivam Bjelogrlića da do petka objavi koliko je para dobio od države, od “zlog režima i zlog Aleksandra Vučića” za svoje projekte! /video/

Podeli vest

Svi smo videli šta se desilo u Nišu – da je glumac Dragan Bjelogrlić mučki i divljački pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, čoveka starijeg i fizički slabijeg od sebe, kaže za Pink Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera

 

Na konstataciju voditeljke da je Bjelogrlić priznao da je pretukao reditelja, Vučićević kaže da je priznao “na vrlo čudan način”.

- Da je izašao i rekao: “Žao mi je. Izvinjavam se kolegi Antonijeviću, javnosti, desilo se, bio sam iznerviran, pala mi je klapna, bio sam neuračunljiv, pijan…”, ne, on je rekao: “Žao mi je što je meni upropašćena premijera i što sam podlegao provokacijama”. Kojim provokacijama? – zapitao je urednik Informera.

Ističe da je Bjelogrlić uradio mnogo za srpsku kulturu i da je reč o velikom glumcu. Ipak, incident u Nišu mu ne ide na čast i velika je sramota, ocenuje Vučićević.

- Da je bilo ko drugi uradio slično, bio bi veliki skandal, ali pošto Bjelogrlića njegovi bezrezervno podržavaju, pa ga čak sada zovu “Bjela”, onda to ništa nije strašno – rekao je Vučićević za Pink.

Foto: printscreen

Ističe da Gaga Antonijević nije došao nepozvan u Niš, već da je poziv dobio od gradonačelnice, što je ona i potvrdila za medije.

Dodaje i da Bjelogrlić “laže kao pas” kada kaže da je bio isprovociran.

- Navodno je krenuo ka WC-u, pa mu je usput Antonijević nešto dobacio i isprovocirao ga. Zato ga je Bjelogrlić istukao. Međutim, na snimku se vidi da je to laž i da Antonijević, dok mu Bjelogrlić prilazi, uopšte ne vidi glumca. Sedi u separeu, gleda u drugu stranu i nijednom rečju mu se ne obraća, već priča sa koleginicom – kaže Vučićević.

Dodaje da je Bjelogrlić pesnicom iz sve snage udario reditelja u glavu, što može biti jako opasno.

Vučićević je pozvao Bjelogrlića da do petka objavi koliko je novca dobio od države, od “zlog režima i zlog Aleksandra Vučića” za svoje projekte.

- Neka kaže koliko je novca dobio u poslednjih pet godina, a ja ću, “režimski tabloid”, da objavim u petak koliko je novca “Informer” dobio. Pa da vidimo ko je dobio više! – kaže Vučićević za Pink.

Ističe da Bjelogrlić godinama dobija novac od svih režima za svoje projekte.

- “Tomu” je snimio od državnih para, i gde je odveo taj film na premijeru – na Sarajevski filmski festival gde se otvoreno, decenijama unazad, propagiraju najgori antisrpski filmovi. Nije pozvao nijednog srpskog zvaničnika na premijeru, ali je on otišao u Sarajevo i tamo glumio nekakvu opoziciju – kaže Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 2 godine

Udarila jaka hrana u glavu dečaku koji se odjednom osetio moćnim i svemoćnim. Odlučuje ko će i kada smeti da dođe u Niš. Da nije državnih jasala i široko odrešene kese za nekvalitetne filmove ne bi mogao ni špicu da snimi za svoje filmove. Bruka od čoveka koji nema osnovno kućno vaspitanje.

sns

pre 2 godine

Bjelino ime da izgovaraš u mirno stojećem položaju, jel' ti jasno?!?!?!

deda Raša

pre 2 godine

Meni se više čini da je on ovakvim potezom branio sebe. Sigurno je nečija podguzna muva i nije realizovao dogovorene zadatke, e sad mu je Dara iz Jasenovca šansa da opravda nečije poverenje - zna se i čije, velika je hajka na Srbe i srpsku politiku. Pokazao je svoje PRAVO ANTISRPSKO LICE.

Majk

pre 2 godine

Izgleda da preko njega ide kampanja predizborna, Djiletina, pa nj. gost Stukan, sff, pa saketanje, a sada ce i Jeremija da uleti sa odmora . Nista imate novog igraca koji ce pokusati da napravi problem svojima..

dera

pre 2 godine

Takav kakav je popeo se na stolicu pa vice "Mila majko koliki sam covek" pa nikakakv si , rastom mali, a kao covek jos manji . Alkohol i kompleksi u kombinaciji daju kao rezultat bedu od dvonosca . Stidi se , mozda ti pomogne .

tomas gustafsson

pre 2 godine

Обична шолакова пудлица! Пре пар месеци,а у поводу неког иступања дотичног,послао сам коментар који нисте објавили! У њему сам изнео тврдњу,иза које и сада стојим, да је бјела ВИШЕ ДЕЦЕНИЈА АЛКОС И НАРКОМАН(хашиш и кокаин)! Понудио сам редакцији Информера да се јавим и сведочим,а спреман сам да идем и на полиграф поводом истих тврдњи које износим!

Miro

pre 2 godine

Bjelovrlić uradio za kulturu? Šta je uradio? Spiskao pare na projekte za koje su samo na Sarajevskom festivalu čuli ( i to samo zbog majice Jovana Divjaka).

Anti

pre 2 godine

Državni novac nije niti od “zlog režima, niti od "zlog Aleksandra Vučića”. To je naš novac, koji nam režim i Aleksandar Vučić kradu i poklanjaju prema svom nahođenju. Između ostalog i da bi izlazilo zlo zvano Informer.

Komsija

pre 2 godine

Tzv. Bjela je drugosrbijanski sljam. Smeta mu Dara iz Jasenovca, dok on ponosno sa Tomom iz Sumatovca ide u Sarajevo. Kompleksi i provincijalizam.

zoran

pre 2 godine

A ko si ti da se on tebi pravda? On svojim fimovima zbližava ljude, a vi sa svojim fašizmom projektujete zlo i mržnju prema Srbima - zato se zapitaje ko je čovek a ko nije? Režimski mediji Srbije ništa dobro nisu Srbiji doneli, dobro vi to znate..samo vama novac građana Srbije, da se bogatite i onda izigravate ugrožene Srbe..juriće vas motkama, živi bili pa videli!

sns

pre 2 godine

On, djv, je greška prirode, humoristični pristup evoluciji!!!

Aha

pre 2 godine

Jel' to neko javno napisao da Vucic odlucuje o Popeline para?. Po kojem zakonu?

Darko

pre 2 godine

A jesi g...p? Ili pokvaren.Dragan je ustaski opoziconar pa pljuje Srbiju,vlast, verovatno i da ne 'dobija nikakve pare' valjda mu za filmove placa ustasija a ne drzava Srbija

Ja

pre 2 godine

Bas tako, a moze i DJV da kaze koliko je on dobio.

Boraczaistinu

pre 2 godine

A koji si pa ti da se tebi neko za nesto pravda? Iz Bjelogrlica stoje filmovi sa umetnickom vrednoscu a iza tebe lazi I splacine jednog ulicarskig tabloida. Uostalom drzava Srbija nije personifikacija jednog Vucica niti in deli svoje pare.

Dragan

pre 2 godine

Stara poslovica kaže "da je to nešto vredelo, poraslo bi"???

Marcco

pre 2 godine

Dobio i te kako. Pa Crni bombarder je sniman 1991/92, u vreme Slobodana Miloševića a imao je finansijsku podršku Ministarstva kulture, Ministarstva unutrašnjih poslova i svih mogućih državnih firmi po nalogu raznih ministartvava... od EPS-a, Beogradske banke, Dunav osiguranja i mnogih drugih. Tema filma je izuzetno opoziciona. Ko ne veruje, neka odgleda odvajnu špicu gde to sve lepo piše.

Bggh

pre 2 godine

Ajmo Vučićeviću,da vidimo odakle tebi novac za hladnjaču, koji si prodao Promistu....e bedo jedna,ti nekoga prizivaš za novac...uzeo si od države više od bilo koga

Zvezdica 0707

pre 2 godine

Alkohol svasta uradi coveku, koliko si samo nisko pao Bjelogrlicu

Vesna3112

pre 2 godine

Sviju si reputaciju u...o do kraja zivota Bjelogrlicu

Ja

pre 2 godine

A koliko ste vi dobili? Sta ako je on dobio, mora da hvali vlast?

ila

pre 2 godine

Ne mora da hvali, ali ne mora ni da se tako ponasa. Uh, sto nije na mene tako naleteo, i ako sam stariji od Gage.

Realno

pre 2 godine

Dao je i 5 miliona evra nasih para Srebrenici, pa je opet genocidas. I izmarsovan kao sugavi pas. Zar ne?

Nevena

pre 2 godine

Isto to je i meni palo na pamet, i bas me zanima koja je cifra u pitanju.

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Тражимо да се против Бјелогрлић Драгана из села Баранда, општина Опово, спроведе у целини кривични поступак и да се против именованог донесе осуђујућа безусловна пресуда са казном затвора и да се окривљени притвори до правноснажности пресуде.

Milos Rankovic

pre 2 godine

Malo cudno sto ko god napada predsednika Srbije dolazi iz sportskog drustva partizan.prvo nevolja.pa vizura.pa vuletic.pa navijaci.pa sad do skora clan upravnog odbora cuveni mag bjelogrlic.namerno pisem malim slovima jer ovi nazvaci ljudi nezasluzuju bolje.puna podrska predsedniku Srbije.zna on da 80 posto Srbije veruje njemu i to cemo dokazati u aprilu.nisam clan nijedne stranke ali cu glasati za coveka kome verujem.vidim sta radi a to je Aleksandar Vucic

Milojko

pre 2 godine

Nisi član nijedne stranke al bi vucicu pop.sio kad bi ti dao..

Zoran Ra

pre 2 godine

Neviđena bruka, ali apsolutna bruka od osobe, ne mogu reći čoveka, koja je mogla da bude filmaska veličina u svakom smislu. Imao sam nmogo veće mišljenje o njemu, ali mi je otvorio oči.

vođin zanosač muda u krivini

pre 2 godine

Džudža , postao si glavni vođin zanosač muda u krivini i držač telegrama ! Ovaj tvoj partijski Informator je odličan za kulturološko eksrementiloške potrebe - dok govno za govnetom nižem, sa Informatorom se kurturno uzdižem. Samo da je malo mekši papir...

Raketas

pre 2 godine

Imam neki projekat, pa da konkurišem kod dobrog donatora tuđih para.

Zoranm

pre 2 godine

23. maja ove godine kod Marica vlasnik informera Vucicevic rekao da je za 8 godina imao PRIHOD od 5 miliona evra. Nije promet nego je stavio prihod 5 miliona evra u dzep. A jos 5000m2 kuca i njiva i 16 miliona evra od Djilasa i Miskovica. Inace ljudi koji mnogo znaju zna se kako zavrsavaju.

Kuzman

pre 2 godine

Da mi je znati, ko je tebe (gdin Vučićević) slagao da si ti novinar?

Sara

pre 2 godine

E upravu je Vučićević. Nema bre Bjelogrlić je pokazao da je đubre

Milena

pre 2 godine

Ma toliko je ružno to što je Bjelogrlić uradio da nemam reči

Milena

pre 2 godine

Sve se sazna pre ili kasnije, tako da Bjelogrlić je sada na dnu

Milan ub

pre 2 godine

Ma sram te bilo pokvarenjaku rezimski.ti ces da poredis sebe sa legendom.ti sve znas najbolje i sve podatke imas.obogatio si se zahvaljujuci vucicevom rezimu.ti si kao i tvoje novine sramota novinarstva.

Lewandovski

pre 2 godine

Zasto Predsednik nema hemoroide?Pitajte ove dupelisce...zato im je zahvalan

Sale

pre 2 godine

Koliko mrznje u vama iz informera,zapenili ste!!!

Ivana

pre 2 godine

Dragan Bijelogrlić nije to namerno uradio da ga Gaga Antonijević njega isprovocirao. Na našoj kulturnoj sceni je zaista haos.

Poaro

pre 2 godine

Najbolesnija pojava ikada na javnoj sceni Vučićević hronična izraslina na čmaru "Jednog čoveka"..Nas je bog osudio da se vecno borimo protiv bolesnika a kad izaberemo normalnog onda se nađe bolesniknda ga ubije.E Srbi u čitanju je spas .Molim ovog Luciferobog slugu da osudi i mondtruoznog ubicu devojvice na pesackom prelazu koji je dobio godinu dsna nanogicu a njegov monstruozni otac naneo vise stete Stbiji negoTurci za 5 veka.Pravdu hocemo

Sasa

pre 2 godine

Institucije da rade svoj posao jao u svakoj pravnoj drzavi.

BJELOGRLIĆ SE SINOĆ BEZ TRUNKE STIDA POJAVIO NA PREMIJERI "NEČISTE KRVI"! Batinaš došao da promoviše svoj film
Kultura

BJELOGRLIĆ SE SINOĆ BEZ TRUNKE STIDA POJAVIO NA PREMIJERI "NEČISTE KRVI"! Batinaš došao da promoviše svoj film

Dragan Bjelogrlić, bez trunke stida, pojavio se sinoć na beogradskoj premijeri filma "Nečista krv - greh predaka" u Kombank dvorani! Glumac koji je pre dva dana u hotelu "Ambasador" u Nišu mučki izudarao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, čim je izašao iz pritvora, došao je u Beograd, izbegao novinare i na kraju filma se poklonio publici u sali

25.08.2021

10:43

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija