• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: e uprava/Informer

15.09.2021

14:45

Od danas elektronska prijava za vakcinu protiv sezonskog gripa! Vakcinisanje od 15. oktobra! A evo i gde da se prijavite!

Kancelarija za eUpravu

Društvo

Od danas elektronska prijava za vakcinu protiv sezonskog gripa! Vakcinisanje od 15. oktobra! A evo i gde da se prijavite!

Podeli vest

Kako je Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Srbije objavila, od danas je na portalu eUprave omogućeno iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv sezonskog gripa. Vakcinacija protiv sezonskog gripa počeće od 15.oktobra

Slanjem zahteva, u cilju izbegavanje gužve, može se isključivo iskazati interesovanje, bez davanja saglasnosti za vakcinaciju, stoji u saopštenju.

Za pokretanje ove usluge nije potrebno registrovati se na portal eUprave, a iskazano interesovanje može biti promenjeno ili obrisano u svakom trenutku.

Šta podrazumeva ova usluga?
  • Popunjavanjem jednostavnog upitnika iskazujete interesovanje da primite vakcinu protiv sezonskog gripa.
  • Popunjavanjem upitnika i slanjem zahteva ne dajete saglasnost za vakcinaciju, već isključivo iskazujete interesovanje.
  • U svakom trenutku svoje iskazano interesovanje možete da promenite ili obrišete.
  • Da biste pokrenuli ovu uslugu nije potrebno da budete registrovan korisnik Portala eUprava.
Kako da popunim upitnik?
  • Da biste iskazali interesovanje i popunili upitnik kliknite na dugme ”Pokreni uslugu”. Nakon toga potrebno je da popunite formular i navedete tražene podatke.
  • Imejl i kontakt telefon je neophodno da ostavite, kako bismo mogli posle da Vas kontaktiramo i javimo termin vakcinacije.
  • Nakon što uspešno popunite upitnik na imejl i putem SMS poruke dobićete potvrdu sa detaljima.
Kako ću znati kada će biti moj termin za vakcinaciju?
  • Nakon što iskažete interesovanje, putem imejla i SMS-a obavestićemo Vas o terminu i mestu vakcinacije u zavisnosti od prioriteta imunizacije koji definiše Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.
Da li mogu da popunim upitnik i za bliže članove porodice?
  • Da, ovaj upitnik možete da popunite i za bliže članove Vaše porodice. Potrebno je samo da navedete ispravno njihove podatke i ostavite kontakt. Ukoliko neki član Vaše porodice nema mobilni telefon ili imejl, možete navesti svoj.

Početak vakcinacije protiv sezonskog gripa očekuje se od 15. oktobra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija