• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo/Informer.rs

24.11.2021

18:00

POKLONI i POPUSTI na jednom mestu – Ovu APLIKACIJU morate da imate

Promo

Društvo

POKLONI i POPUSTI na jednom mestu – Ovu APLIKACIJU morate da imate

Podeli vest

Bliži se Crni petak, a uskoro će i sezona prazničnih sniženja. I to je nešto čemu se svi veoma radujemo

Ove godine imamo razlog više da se radujemo predstojećim praznicima jer je stigla savršena aplikacija za šoping u Beogradu – aplikacija Tvoj Centar, zahvaljujući kojoj možemo na jednom mestu da saznamo sve informacije o poklonima i popustima koji se u datom trenutku nalaze u ponudi šoping centara UŠĆE, BEO i Mercator. I naravno, da ih iskoristimo!

Samo par koraka je potrebno da bi aplikacija Tvoj Centar postala i deo vašeg sveta. Za početak, aplikaciju skinite na App store ili Google play prodavnicama ili skenirajte QR kod koji ćete pronaći na vidljivim mestima u svakom od ova tri šoping centra.

Sledeći korak jeste da kreirate svoj nalog, a potom izaberete svoj omiljeni šoping centar, čiji sadržaj želite da pratite, i da u njemu odaberite svoje omiljene šoping kategorije i brendove.

Kada stignete u šoping centar, otvorite aplikaciju Tvoj Centar, prebacite aplikaciju na centar u kome se trenutno nalazite i pritisnite duge “Osvoji poene”, i poeni će se automatski beležiti na vašem profilu. Kada sakupite dovoljno poena možete da ih pretvorite u poklone, popuste ili šoping vaučere po izboru.

Foto: Promo

Poklone i vaučere preuzimate na info pultu UŠĆE, BEO ili Mercator šoping centara, dok se popusti ostvaruju direktno u radnji u okviru ovih centara, tako što ćete konkretni popust koji želite da iskoristite pokazati osoblju na kasi.

Takođe, pored popusta i poklona koje ostvarujete osvajanjem poena, kao korisnik aplikacije Tvoj Centar imate priliku da uživate i u drugim specijalnim pogodnostima koji nisu uslovljeni osvojenim poenima – aktuelnim akcijama i sniženjima. Dobijate šansu da prvi saznate sve o poslednjim trendovima i novitetima iz radnji svojih omiljenih brendova, da se inspirišete zanimljivim sadržajem, kao i da saznate za sve manifestacije I dešavanja koji će biti održani u okviru ovih centara.

Foto: Promo

Započnite svoje novo šoping iskustvo na mobilnom telefonu – instalirajte Tvoj Centar app i osvajajte poene za poklone i popuste koji se mogu iskoristiti u čak 3 šoping centra – BEO Shopping Center, Ušće Shopping Center, Mercator centar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 2 godine

Šta je CRNI PETAK? Dan popusta za razne kupovine. Šta će nam za to CRNI PETAK?? Kada je CRNI PETAK? Odmah iza DANA ZAHVALNOSTI. Zašto ga Srbija obeležava i raduje se? Zar nam treba još neki američki datum? Uskoro će i DAN ZALJUBLJENIH, jedva čekam. S T R A Š N O

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17