• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

01.01.2022

16:36

ZA NIKOLINU 50 HILJADA DINARA! Imenjakinji poklon vaučer uručio gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač!

V.N.

Društvo

ZA NIKOLINU 50 HILJADA DINARA! Imenjakinji poklon vaučer uručio gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač!

Podeli vest

Nikolina Radu prva je beba rođena na Porođajnom odeljenju kikindske Opšte bolnice. Ona je svet ugledala u 1 sat i 15 minuta posle ponoći, a po tradiciji, njenoj majci Dijani (20), gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač uručio je vaučer u vrednosti od 50 hiljada dinara

Nikolina je po rođenju imala 3 kilograma i 50 grama, a dugačka je 51 centimetar. Njena majka Dijana iz Mokrina porodila se prirodnim putem, a najvažnije je da se obe osećaju dobro.

-Puno nam je srce i srećni smo zbog sve dece koja su se rodila u bolnici.  Tokom prošle godine na svet je došlo ukupno 452 dece, što 35 više mališana u odnosu na 2020. godinu. To znači da smo bogatiji za jedan školski razred, a želimo da se takav i još bolji trend nastavi  u novoj godini. Dobra je vest i da su poslednjeg dana prošle godine rodili blizanci - rekla je v.d. direktorka Opšte bolnice dr Vesna Tomin.

Foto: V.N.

Imenjakinji Nikolini, gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač uručio je vaučer čija je vrednost 50 hiljada dinara, lepu tradiciju lokalne samouprave.

-Srećan sam što je nova godina počela novim životom. Čestitam porodici i majci koja je na svet donela Nikolinu.  Poklon vaučer koji je uručio Grad, skromni je dar za prve početke naše nove sugrađanke. Trudićemo se da obezbedimo što bolje uslove za život dece i njihovih roditelja - rekao je Lukač.

Foto: V.N.

Za šest beba koliko se trenutno nalazi na Porođajnom odeljenju, Crveni krst Vojvodine je tradicionalno obezbedio pakete sa potrebnim stvarima za prve dane mališana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17