• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

08.01.2022

12:11

MATEJEVI PRIJATELJI ZARAZILI SE KORONOM! Otac Nenad otkrio nove detalje

Tom Dubravec/Cropix/Slobodna Dalmacija

Društvo

MATEJEVI PRIJATELJI ZARAZILI SE KORONOM! Otac Nenad otkrio nove detalje

Podeli vest

Otac nestalog Mateja Periša oglasio se za u subotu ujutru, i kroz suze rekao da neće napustiti Beograd sve dok ne nađe svog sina

Nenad Periš je govorio i o prijateljima sa kojima je Matej došao u Beograd da bi dočekali Novu godinu. Otkrio je da su se mladići razboleli od korona virusa.

- Oni su utučeni, izgubili su ili privremeno, daj Bože da je privremeno, svog prijatelja od prvog razreda osnovne škole. Rekli su mi da... Ja ne čitam te objave, mene interesuju samo informacije i istina, isključivo MUP Srbije. Sve što se piše, ima puno laži, ovoga, onoga... Svaki dan se čujemo, dobili su koronu i razboleli se. Teško je. Kao da su izgubili brata", rekao je on.

Na pitanje ima li pretpostavku gde je želeo da ode njegov sin, Nenad je rekao sledeće.

- Bio je prvi put u Beogradu, nije poznavao grad. De fakto je jutro tog nesretnog dana došao. Nije znao gde je, možda po nekoj priči, ali nije mogao sam da se orijentiše po gradu - rekao je on.

Matej Periš (27) je nestao u noći između 30. i 31. januara nakon što je to veče bio u klubu "Gotik" na savskom šetalištu u centru Beograda. Potraga za mladićem traje već devet dana, pogledajte kako izgleda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17