• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

10.01.2022

12:26

HRVATSKA POLICIJA STIŽE U BEOGRAD! Proširuje se potraga za Metejom Perišem!

Društvo

HRVATSKA POLICIJA STIŽE U BEOGRAD! Proširuje se potraga za Metejom Perišem!

Podeli vest

Potraga za Matejem Perišem, dvedesetsedmogodišnjim mladićem iz Splita koji je nestao u noći s 30. na 31. decembra 2021. godine u Beogradu, nastavlja se

Za njim se traga već 11 dana, objašnjenja o tome šta se dogodilo s mladićem i dalje nema.

Bivši inspektor za uviđaje, Branko Lazarević navodi kako misli da je Matej još živ.

- Ja bih to nazvao teških 11 dana i mučnih i napornih, ali to što nema informacija u javnosti, mislim da je dosta dobro i beogradska policija daje informacije na kapaljku i to je dobro - kazao je Lazarević.

Foto: printscreen

Premijer Andrej Plenković komentarisao je potragu za Matejem Perišem.

- Što se tiče nestalog Mateja Periša, ja sam zatražio od našeg ministra Davora Božinovića da u Beograd uputi tim naših predstavnika policije, oni su već na putu. Želimo zahvaliti policiji u Beogradu na naporima, ali i dati doprinos u potrazi za Matejem Perišem. Činimo sve u interesu našeg državljana, dečka iz Splita koji je otišao u Beograd i, nažalost, nestao - kazao je.

- Ključno je da i porodica i cela hrvatska javnost dobije informaciju i sliku. To ćemo dobiti kad se istraže svi elementi - dodao je Plenković.

Nenad Periš, otac nestalog Mateja, navodi da je s prijateljima mladića u više navrata razgovarao.

- Svakodnevno kontaktiramo i u više navrata smo vraćali unatrag hronologiju celog puta, ne samo te večeri. Ono što sam ja dobio od njih su informacije koje su dali i policiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

KLJUČ REŠENJA JE KOD NJEGOVIH PRIJATELJA IZ SPLITA A I DRUŠTVA IZ ZADRA KOJE NIKO VIŠE I NE SPOMINJE.

Rale

pre 2 godine

Dobra ideja, jer mogu biti od koristi da se pronađe nestali mladić.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17