• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji list

14.01.2022

22:30

VIDEO SAM JE ISPRED POLICIJE, EVO ŠTA MI JE REKLA Nenad Periš otkriva detalje o devojci koju je Matej pozvao u noći nestanka

Marko Đoković

Društvo

VIDEO SAM JE ISPRED POLICIJE, EVO ŠTA MI JE REKLA Nenad Periš otkriva detalje o devojci koju je Matej pozvao u noći nestanka

Podeli vest

Potraga za nestalim Matejem Perišom traje već 15 dana. Najnovije informacije govore da se on u noći kada je nestao čuo sa jednom devojkom iz Splita koja je takođe tada bila u Beogradu.

Hrvatski mediji su preneli da su Matej i njegovi drugovi na društvenim mrežama videli da je ona u Srbiji i da su joj poslali poruku.

O ovome se večeras oglasio i Matejev otac Nenad Periš.

- Ona mi je rekla da je te večeri Matej pokušao da stupi s njom u kontakt, jer je videla da ima propušten poziv. Naime, ja sam nju sreo na ulici ispred sedišta beogradske policije pre desetak dana. Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušten poziv. Ali, to je bilo pre 23 sata kada je on bio spojen na WiFI mrežu i kad je bila zabeležena njegova zadnja aktivnost na WhatsAppu - rekao je Nenad Periš.

Foto: ATAIMAGES/MUP RH

I dalje traje potraga za Matejem

Devojka, koja je takođe radila na organizaciji izleta, dugo poznaje Mateja, kao i njen brat, koji inače nije bio deo Matejevog društva s kojim je bio u Beogradu.

Verovatno je Matej, s obzirom na to da je ona bila u Beogradu, pokušao da stupi s njom u kontakt, pretpostavlja Nenad Periš.

Ni 15 dana od nestanka mladića nije jasno šta se tačno dogodilo te noći. Utvrđeno je da je Matej izašao iz kluba, potom trčao ulicama Beograda, pokušao da zaustavi taksi, a onda došao do reke. Kako se vidi na snimcima koje je objavila policija, Matej se stepenicama spušta do Save, ali kamere nisu zabeležile momenat ulaska u vodu.

Policija je navela da je nekoliko minuta na nakon toga "bilo indikativno kretanje objekta u Savi, čije se kretanje poklapa sa signalom Matejevog telefona".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija