• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.02.2022

07:52

SVE OČI UPRTE SU U OVOG MOMKA! Saša Nikolić je prava atrakcija, a zbog ovog detalja sve ŽENE MU SE DIVE!

printskrin/kurir tv

Društvo

SVE OČI UPRTE SU U OVOG MOMKA! Saša Nikolić je prava atrakcija, a zbog ovog detalja sve ŽENE MU SE DIVE!

Podeli vest

Saša Nikolić iz Markovca kod Velike Plane nije se šišao 12 godina

Neobična priča dolazi nam iz Markovca kod Velike Plane.

Saša Nikolić već na prvi pogled neobičan mladić postao je prava atrakcija u Srbiji, a ono zbog čega su sve oči uprte u mladog Nikolića je dužina njegove kose koja iznosi čak metar i po.

Ovaj mladić kaže da se nije šišao 12 godina.

- Sasvim slučajno sam počeo da puštam kosu. Nikada pre nisam imao dugu kosu. Nisam imao vremena da se ošišam. Bilo je odlaganje kod frizera iz dana u dan i tako je počelo - priča Saša za Kurir TV.

Dužina njegove kose je tačno 160cm, a kako ističe za sređivanje mu je potrebno dva i po sata.

Za sređivanje kose mi je potrebno od dva do dva i po sata i ne mogu sam da se očešljam. Uvek mora neko da se nađe u kući ko će da mi pomogne, mama, sestra, tetka. 

Kosa mu ne smeta za rad, a na dok vozi motor ispod kacige je uglavnom pletenica.

- Uvek se trudim da je spakujem da mi ne smeta...- kaže Saša.

Ovaj momak ne planira da se šiša, a kako kaže ako do toga dođe doniraće kosu obolelima od raka.

Nezvanično, Saša Nikolić ima najdužu kosu u Srbiji.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija