• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2022

15:28

„Dunav osiguranje“ oficijelni partner Svetskog atletskog prvenstva u Beogradu

Dunav osiguranje

Društvo

„Dunav osiguranje“ oficijelni partner Svetskog atletskog prvenstva u Beogradu

Podeli vest

Kompanija „Dunav osiguranje“ je potpisivanjem ugovora sa organizatorom Svetskog atletskog prvenstva i zvanično postala oficijelno osiguranje prestižnog nadmetanja najuspešnih sportista sveta koje će biti održano od 18. do 20. marta ove godine,u „Štark areni“ u Beogradu.

Foto: Dunav osiguranje

Veselin Jevrosimović, Miloš Milanović, Slobodan Branković i Predrag Momirović

Tim povodom  predstavljene su i medalje koje će krasiti  najupešnije sportiste.

„Ponosan sam što će ‘Dunav’ kao najveći domaći brend u ovoj sferi biti oficijelno osiguranje Svetskog atletskog prvenstva i na taj način pokriti rizike organizatora takmičenja. Uz atletiku i Atletski savez bili smo i 2017. godine na, po ocenama mnogih, najuspešnijem Evropskom dvoranskom prvenstvu, koje je održano takođe u Beogradu“, izjavio je Miloš Milanović, član Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“, posle potpisivanja ugovora.

„Dunav osiguranje“od osnivanja  je osvedočeniprijatelj afirmisanih klubova i sportista, ali i mladih talenata i  projekata koji doprinose sportu, zdravom takmičarskom duhu i oslonac su mladima.

Foto: Dunav osiguranje

Svečano potpisivanje ugovora o saradnji

„Uz podršku države i veliki uloženi trud, verujem da ćemo svi biti na visini zadatka i opravdati ukazano poverenje. Siguran sam da će se ovo prvenstvo pamtiti po brojnim ličnim i svetskim rekordima, ali i domaćinskoj atmosferi po kojoj je Srbija poznata. U ime ‘Dunav osiguranja’ svim takmičarima želim rekordne rezultate i medalje, a Srpskom atletskom savezu i organizacionom odboru mnogo uspeha u realizaciji takmičenja i ispisivanju nove stranice u istoriji atletike“, istakao je Milanović.

Foto: Dunav osiguranje

Strahinja Jovančević – atletičar

O značaju Svetskog prvenstva za našu zemlju, učesnicima i saradnji s Kompanijom „Dunav osiguranje“ govorio je Slobodan Branković, direktor Srpskog atletskog saveza:

  „Uspeli smo i postali najmanja država koja je u istoriji dobila organizaciju Svetskog prvenstva. Biće to najbolja promocija Beograda i Srbije, prenosi će ići u više od 100 zemalja, oko 850 stranih novinara se akreditovalo, plus 4.500 ljudi, od čega oko 1.000 atletičara, koji će boraviti u Beogradu desetak dana“, poručio je Branković.
„Veliku zahvalnost dugujemo ‘Dunav osiguranju’ i ponosni smo što smo nastavili saradnju.‘Dunav osiguranje’ preuzima rizik i osigurava ceo događaj, što je posebno važno imajući u vidu globalnu pandemiju koronavirusa, rekao je Branković.

Foto: Dunav osiguranje

Zlatna medalja Sv. Atletskog prvenstva

Srpski reprezentativac Strahinja Jovančević rekao je da je velika stvar kvalifikovati se na Svetsko prvenstvo i biti među najboljima.
„Moj prvi cilj bio je da se kvalifikujem, pa tek onda dođem u situaciju da dajem neke predikcije. Ja lično sam možda i najbolji primer koliko je sigurnost svakog sportiste važna jer sam pre dve nedelje imao kovid. Jako je dobro što je ‘Dunav osiguranje’ tu uz nas u slučaju da se desi nešto neplanirano“, izjavio je Jovančević i dodao da se nada da će na takmičenju pružiti i više od maksimuma jer podrška domaće publike uvek može da „donese neki centimetar više“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17