• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink

19.03.2022

12:32

BOLNA ISPOVEST MARIJE KOJA JE DOŽIVELA PAKAO NA POROĐAJU! Bebu su mi ispustili na pod, a doktorka je uradila GROZNU STVAR

Printskrin/ tv pink

Društvo

BOLNA ISPOVEST MARIJE KOJA JE DOŽIVELA PAKAO NA POROĐAJU! Bebu su mi ispustili na pod, a doktorka je uradila GROZNU STVAR

Podeli vest

Marija Jerković u svojoj bolnoj ispovesti otkrila je užas koji je proživela tokom porođaja

Gostujući u Novom jutru na Pinku, Marija Jerković ističe da je njenog sina 2017. godine, doktorka ispustila na porođaju, od kada su krenuli svi problemi u porodici Jerković.

Kako je objasnila, doktorka je bila besna jer je porođaj bio kasno, zbog čega je najpre izvređala majku, potom porodila, i ispustila novorođenče.

- Trebala sam da se porodim 13. jula, 2017. godine, a bolove sam dobila ranije. Sa odeljenja su me poslali na carski rez, imam petoro dece... Prvo, kad su me primili, doktorka, nema šta mi nije izgovorila, nazvala me raznim imenima, pitala me šta će mi deca... Bila sam budna, ona je njega ispustila, podigla, i ocenila ga devetkom... - rekla je ona.

Prema Marijinim rečima telefon joj je bio oduzet, a vraćen tek narednog dana zbog čega nije imala nikakav kontakt sa porodicom.

- 35 sati me nisu digli da ustanem, fizijatar je rekao da su morali posle 12 da me podignu. Mom suprugu su rekli da je dosadan, i da ne znaju da li će dete da preživi... Ja nisam ni znala kako je, nisam imala informaciju. Sećam se da je doktorka rekla da sam dosadna i da ih glava boli od plača mog deteta - kaže majka.

Foto: Printskrin/ tv pink

Marija svoju ispovest ispričala u Novom jutru kod Jovane Jeremić

Jerković objašnjava da je dete imalo problema sa disanjem, zbog čega je prebačen u Tiršovu, a kasnije i na brojne analize.

- Sada boluje od epilepsije, astme, dijabetesa... Njemu treba 9.000 evra za lečenje - objasnila je ona, navodeći da ga nakon lečenja očekuje još jedna operacija od 25.000 evra.

Porodica ima problem i sa strujom, a do skora, kuća u kojoj su živeli, imala je vlagu koja je uticala na Ognjena i njegovo disanje. Jerković objašnjava da je problem sa vlagom rešen, ali da je sada gorući problem priključak za stuju, odnosno dozvola za isti.

Majka dečaka otkrila je da on ima i napade histerije koji bez lekova ne mogu da se zaustave.

- On ima velike strahove. Ne sme da uđe u kuću, školu... U tuđu kuću, prodavnicu... To su napadi histerije, i teško je da se to zaustavi bez lekova za smirenje - kaže ona.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija