• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer

23.03.2022

11:26

NEČUVENI SKANDAL NA JEDNOJ ČAČANSKOJ SVADBI! Gosti uzeli poklone natrag i otišli KUĆI!

Društvo

NEČUVENI SKANDAL NA JEDNOJ ČAČANSKOJ SVADBI! Gosti uzeli poklone natrag i otišli KUĆI!

Podeli vest

Dogodovštine sa svadbi koje se samo viđaju na filmovima, obeleželeže bar jedno veselje u gradu na Moravi i okolini. Godinama se u Čačku prepričava kako je mlada sa svadbe pobegla za bubnjara iz benda koji je zabavljao goste. Pamti se kako je grom udario u restoran gde je bilo slavlje i rasterao svatove, kako je policija morala da razdvaja zavađene prijatelje i pritom privela tridesetak osoba

Ali sigurno će ostati zapamćen događaj, koji može da se svrsta u rubriku „Za ne verovati“, kada je mladoženja na svadbenom veselju zatekao svoju mladu i venčanog kuma u veoma prisnom odnosu. U jednom od čačanskih ugostiteljskih objekata svojim svatovima obratio uznemireni mladoženja.

- Poštovani gosti, molim vas, uzmite natrag vaše poklone, i idite svojim kućama. Jer, mlada je pobegla sa svadbe, i to za kuma, koji nas je upravo venčao!

Gosti su zanemeli.

Foto: Pixabay

- Svadba je tekla po planu. Završilo se venčanje. Mlada je otišla u svoju sobu da se presvuče. Pošto je nije bilo dugo, mladoženja je otišao da je potraži. Kada je otvorio vrata sobe, imao je šta i da vidi. Njegov izabrani kum ležao je sa njegovom ženom na krevetu. Bili su, u najmanju ruku rečeno, veoma prisni - ispričao je tada jedan od svatova propale svadbe.

Nakon toga je mladoženja izbacio iz restorana svog kuma i tek venčanu ženu.

- Tako se veselje završilo... Nesrećni domaćini morali su, ipak, da plate sve troškove u restoranu, iako večera nije bila ni poslužena...

Foto: Pixabay

U čudu, bez reči, gosti su se pokupili i ostavili ovog Čačanina da tuguje za svojom životnom izabranicom.

Često se dešava da se na svadbi svatovi potuku, i to najviše oko muzike. Najžešća tuča se dogodila kada je čak tridesetak osoba, među kojima i desetak žena, bilo privedeno. Nije redak slučaj da mladoženja zbog preteranog pijanstva ne dočeka sa svatovima kraj veselja, a u poslednje vreme to se događa i sa mladama...

Šta biste vi uradili na mladoženjinom mestu?

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17