• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2022

10:12

SELI SMO DA IGRAMO JAMB U KAFIĆU Prišao nam je konobar i rekao neverovatnu stvar ZAPRETIO NAM JE I INSPEKCIJOM

Pixabay

Društvo

SELI SMO DA IGRAMO JAMB U KAFIĆU Prišao nam je konobar i rekao neverovatnu stvar ZAPRETIO NAM JE I INSPEKCIJOM

Podeli vest

Igranje društvenih igara u kafićima je strogo zabranjeno! Ovu vest nam je javila jedna naša čitateljka koja je doživela neprijatnost kada je sa mužem sela da se opusti uz jamb

Da li ste znali da je igranje društvenih igara u kafićima strogo zabranjeno? Ukoliko izvadite karte ili kockice za jamb u želji da se sa porodicom ili prijateljima opustite dok pijuckate svoje piće u centru grada ili u nekom lokalu prićiće vam konobas i upozoriće vas da morate odmah da ih sklonite.

Ovu situaciju je doživela jedna beograđanka koja je svoju priču podelila sa nama. 

- Sela sam sa suprugom u jedan kafić na Keju. Sačekali smo da nam konobar donese piće, a onda smo izvadili kockice i listiće kako bismo igrali jamb. Posle nekoliko minuta prišao nam je konobar i nakon njegovih reči ostali smo u šoku - kaže naša sagovornica. 
 

Foto: printscreen facebook jana bucković

Kako navodi, konobar ih je ljubazno obavestio da je igranje društvenih igara po zakonu strogo zabarnjeno u ovakvim lokalima.

- Zamolio nas je da odmah sklonimo listiće i kockice jer može nastati veliki problem ukoliko dođe inspekcija. Kako nam je objasnio strogo je zabranjeno da se igraju ovakve igre bez posebne dozvole. Objasnio nam je da bi vlasnik lokala mogao da plati veliku kaznu, jer nema dozvolu za organizovanje igara - kaže naša sagovornica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija