• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.05.2022

12:30

NOVINARU INFORMERA PRETE SMRĆU! Sekta ne da mira Crnomarkoviću: ZOVU ME NOĆU I VRIŠTE

Printscreen TV Pink

Društvo

NOVINARU INFORMERA PRETE SMRĆU! Sekta ne da mira Crnomarkoviću: ZOVU ME NOĆU I VRIŠTE

Podeli vest

Novinaru naše redakcije Aleksandru Crnomarkoviću nakon gostovanja kod Jovane Jeremić, gde je raskrinkao funkcionisanje sekti u Srbiji, počele su da stižu pretnje

Aleksandra zovu i urliču mu preko telefona, a nepoznate osobe prete smrću našem kolegi i njegovoj porodici. Govori i kako živi u specifičnom kraju gde je viđao čudne ljude.

- Mi smo imali onu emisiju kada je bio dečko koji se uspešno izbavio iz sekte. Živim u jednom specifičnom kraju, tu je bilo problema sa "Crnom ružom", bilo je ubistava... Onda je to utihnulo, ali niko nije ostao imun na to. Primećujem ljude koji čudno izgledaju, imaju bele košulje, crne kravate, pločice gde im pišu neki čudni nazivi. Posle emisije, kreću pozivi, pretnje, neki skriveni brojevi, neka vrištanja usred noći - ispričao je gostujući na Pinku Crnomarković.

Foto: printskrin/tv pink

Crnomarković u emisiji kod Jovane Jeremić

Crnomarković u nastavku kaže i kako smatra da su sektaši kukavice, kao i da oni jure slabije od sebe. Novinar priča i da je bio uznemiren, ali ne zbog sebe, nego zbog sebi dragih ljudi.

- Sektaši su kukavice, oni jure slabe ljude. Neće oni nikada krenuti na nekoga sebi ravnog. Istina je da sam zbog drugih ljudi bio uznemiren - zaključio je on.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17