• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir.rs

01.06.2022

23:13

KRIZA, BATO! U Pirotu drastično poskupela kugla sladoleda! Za beogradske cene ovo je ništa, ali...

Pixabay

Društvo

KRIZA, BATO! U Pirotu drastično poskupela kugla sladoleda! Za beogradske cene ovo je ništa, ali...

Podeli vest

Piroćanci će od sada za kuglu sladoleda morati da izdvoje čak 20 i 30 dinara

Stanovnici Pirota do sada su uživali u sladoledu svih mogućih ukusa, ne pitajući za cenu pošto je kugla u poslastičarnicama koštala 10 dinara.

Foto: Pixabay

Ni u Pirotu nema više ''džabe'' sladoled

Uvek taze ledena poslastica

Nažalost, pirotski poslastičari su bili primorani da podignu cenu ovog omiljenog ledenog slatkiša. Tako da je sada cena kugle sladoleda drastično poskupela.

- Naš sladoled nimalo se po ukusu ne razlikuje od onog u Beogradu, ali je ovde kupovna moć manja. Šest, sedam godina nismo podizali cenu sladoleda, koštala je kugla 10 dinara, a sada 20 do 30 dinara - kaže poslastičar iz Pirota.

On dodaje da je pirotski sladoled uvek taze i sve se rasproda.

A kod drugih ne znam da li je tako, jer po tim cenama možda i stoji - kaže sagovornik i otkriva da Beograđani koriste paste da bi sladoledi bolje izgledali, pa zato i dižu cene.

 

Bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija