• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2022

18:18

BESPLATNE EKSKURZIJE ZA UČENIKE OD PRVOG DO ČETVRTOG RAZREDA U MLADENOVCU! Roditelji oduševljeni: Ovo nam mnogo znači! (FOTO)

Informer

Društvo

BESPLATNE EKSKURZIJE ZA UČENIKE OD PRVOG DO ČETVRTOG RAZREDA U MLADENOVCU! Roditelji oduševljeni: Ovo nam mnogo znači! (FOTO)

Podeli vest

Za učenike mladenovačkih osnovnih škola od prvog do četvrtog radzreda ekskurzije su besplatne i u potpunosti ih finansira Opština Mladenovac

Odluku o finansiranju ekskurzija za mladenovačke osnovce donela je Skupština opštine Mladenovac još 2020. godine. 

- Odluku o finansiranju eksurzija učenika od prvoog do četvrtog razreda doneli smo još pre dve godine, ali one nisu bile organizovane zbog poznate epidemiološke situuacije. U martu ove godine Ministarstvo prosvete je je dalo preporuku da su se stekli uslovi za organizaciju đačkih ekskurzija koje su za roditelje i decu od prvog do četvrtog razreda besplatne, odnosno, sve troškove finansira opština Mladenovac - kaže predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić koji je, zajedeno sa članom Veća resorno zaduženim za obrazovanje, Dejanom Stepanovićem, ispratio na ekskurziju učenike četvrtog razreda Osnovne škole "Momčilo Živojinović".

Foto: Informer

Sve osnovne škole na teritoriji opštine Mladenovac realizovaće ekskurzije do kraja ovog meseca, rekao je Glišić i dodao da će Opština Mladenovac nastaviti da finansira eksurzije za učenike nižih razreda osnovnih škola kao i da će nastojati da u narednom periodu opredeli sredstva i za finansiranje đačkih ekskurzija učenika od petog do osmog razreda.

Foto: Informer

Roditelji koji su ispratili decu na jednodnevni izlet u Resavsku pećinu izrazili su zadovoljstvo odlukom opštine da finansira ekskurzije i naglasili da ovakav potez lokalne samouprave mnogo znači za njihove kućne budžete.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija