• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2022

14:34

OVO SU NOVE CENE GORIVA! Evo koliko ćemo plaćati benzin i dizel!

Tanjug

Društvo

OVO SU NOVE CENE GORIVA! Evo koliko ćemo plaćati benzin i dizel!

Podeli vest

Objavljene su nove cene goriva. Evrodizel će se od danas od 15 časova prodavati po ceni od najviše 218 dinara za litar, a motorni benzin evropremijum BMB 95 za najviše 205 dinara za litar

Prethodno je evrodizel koštao najviše 212 dinara po litru, a benzin 201 dinar.

Vlada Srbije je na jučerašnjoj sednici donela Uredbu o izmeni Uredbe o ograničenju cena derivata nafte koja će važiti do 31. jula. Dakle, Ministarstvo trgovine će i u narednih mesec dana svakog petka u 15 časova objavljivati nove cene evrodizela i benzina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 1 godinu

U NEMACKOJ 2 EVRA,KOD NAS JE DZABE TREBA JOS DA POSKUPI I JOS VECE AKCIZE.

Bojan

pre 1 godinu

Pojeftinila nafta,smanjene akcize,poskupelo gorivo.SRAMOTA.

Goran

pre 1 godinu

U Nemackoj cena benzina je 1,90 evro jos malo pa ih stizemo cenom , jedino sa platama kasnimo oko 6 puta al kod nas to nema veze bitno dase kaze dasmo jeftiniji u cenana.

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija