• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2022

07:12

TROPSKI TALAS SE NASTAVLJA  - 37 DANAS! Vrućine i narednih dana, evo kada nas očekuje osveženje uz PLJUSKOVE!

Društvo

TROPSKI TALAS SE NASTAVLJA - 37 DANAS! Vrućine i narednih dana, evo kada nas očekuje osveženje uz PLJUSKOVE!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti minimalna temperatura od 15°C do 22°C, a maksimalna će se kretati u intervalu od 34°C do 37°C

U Srbiji u ponedeljak će biti sunčano i tropske vrućine uz lokalni razvoj slabih oblaka u delu centralne i južne i istočne Srbije. Biće još toplije nego u nedelju. Vetar slab severozapadni na severu, i severoistočni na jugu Srbije. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 15°C do 22°C, a maksimalna od 34°C do 37°C. Uveče suvo i toplo.

U Beogradu će u ponedeljak biti sunčano i tropska vrućina uz još malo toplije vreme u odnosu na nedelju. Vetar slab severozapadni i zapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 22°C, a maksimalna do 37°C. Uveče suvo i toplo.

U Nišu će u ponedeljak biti sunčano i velika vrućina. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna 37°C.

U Užičkom regionu u ponedeljak će biti sunčano i velika vrućina. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 17°C do 19°C, a maksimalna od 36°C do 37°C Na Zlatiboru i Tari sunčano i vrlo toplo.

U Vojvodini će u ponedeljak biti sunčano i vrućina. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 19°C do 22°C, a maksimalna od 35°C do 37°C. Uveče suvo i toplo.

U Novom Sadu će u ponedeljak biti sunčano i vruće. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna 35°C. Uveče suvo i toplo.

U Subotici će u ponedeljak biti sunčano i vruće. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna 35°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h 28°C.

Vreme narednih dana:

U utorak i dalje tropske vrućine. Prepodne pretežno sunčano, a popodne promenljiva oblačnost prvo zahvata sever, zapad i jugozapad Srbije, a zatim kasnije popodne i do kraja dana ova prolazna oblačnosti zahvata sve predele uz pojavu kiše povremeno ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Na severu Srbije nešto niže maksimalne temperature nego u ponedeljak, a na jugu i dalje velika vrućina. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna od 31°C na severu do 38°C na jugu Srbije. Uveče moguća povremena kiša u većini predela. U sredu i četvrtak možemo očekivati prijatnije maksimalne temperature, oko ili malo iznad 30°C uz pretežno sunčano vreme. U četvrtak više oblačnosti na severu Srbije. U periodu od 8. do 14. jula znatno prijatnije temperature, ispod 30°C u svim krajevima, uz moguću povremenu kišu i svežiji vazduh Atlanskog porekla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija