• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.11.2022

09:18

NOVI JEZIV SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA! Učeniku u Pazaru polomili jagodičnu kost i vilicu

pixels

Društvo

NOVI JEZIV SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA! Učeniku u Pazaru polomili jagodičnu kost i vilicu

Podeli vest

Još jedan slučaj strašnog maltretiranja i fizičkog nasilja nad učenikom dogodio se u Novom Pazaru, kada je pre dva dana, pretučen dečak (14)

Njega su brutalno napali pri izlasku iz školske sale u krugu škole dok je sa drugarima pratio utakmicu i naneli mu teške telesne povrede.

On je hitno prebačen u novopazarsku bolnicu gde su mu ustanovljene teške telesne povrede. Njemu je polomljena jagodica i gornja vilica.

Kako stoji u lekarskom izveštaju, strašne povrede su došle kao rezultat tuče, a njega su prethodno pesničili, srušili na pod a zatim šutirali nogama.

Protiv napadača je podneta krivična prijava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BgDex1970

pre 1 godinu

Ovo se dešavalo oduvek i kada nije bilo svega ovoga što imamo danas , a to je internet, mobilni telefoni,društvene mreže.Zahvaljujući baš njima ,ovaj problem je postao i te kako vidljiv široj javnosti.Pre svih tih naprednih tehnologija problem bi bio rešavan nekim ukorom ili međusobnim dogovorom roditelja i nikada nije pozivana policija ili bilo koji drugi ovlašćeni organ za rešavanje problema. Ovo je jedna od dobrih strana društvenih mreža i medija koji nas o svemu izveštavaju na objektivan način , ali pojedini mediji prosto ne znaju gde je granica i zarad "KLIK"-ova objavlju jednu vest na senzacionalistički način.

SNS DEMONOKRATIJA

pre 1 godinu

Videli klinci kako Aleksandar Vidojević Rošavi, Kristijan Golubović i slični uzivaju i još ih čuvaju država i partijski mediji, pa se uče da budu kao oni.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija