• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2022

20:38

BOLESNO, U MORU OGLASA ZA STANOVE OVAJ NAJVIŠE ŠOKIRA!? Muškarac iz "srca Beograda" pokušava da namami devojke - budite na oprezu (Foto)

printscreen

Društvo

BOLESNO, U MORU OGLASA ZA STANOVE OVAJ NAJVIŠE ŠOKIRA!? Muškarac iz "srca Beograda" pokušava da namami devojke - budite na oprezu (Foto)

Podeli vest

Oglas jednog muškarca na stranici za izdavanje stanova podigao je veliku prašinu zbog onoga što se u njemu nudi. Izdaje stan u centru Beograda, tačnije u knez Mihailovoj, za pet puta manju cenu od tržišne, ali ima jedan uslov - isključivo traži žensku osobu sa kojom želi povremeno da podeli intimne momente

Mnoge je zgrozio ovaj oglas koji se širi društvenim mrežama, a taman kada pomislite da ste sve videli, povremeno iskoči oglas koji pomeri granice normalnog, pa zvuči kao da je neko seo, sročio i izbacio lažan oglas kako bi video ko će se upecati. 

- Odličan stan, LUX, srce Beograda, slike i lokacija govore više od reči... Ženskoj osobi samo, jer vidite i sami cena je pet puta niža od tržišne, ipak je lokacija knez Mihajlova, a opremljen ful, dupleks, prizemlje i prvi sprat, nije suteren nek se jave slobodnije devojke putem Vibera, a srećnica će dobiti u zakup vrh stan na vrh lokaciji naravno ako mi se dopadne srodna duša sa kojom ću podeliti povremeno neke momente, tipa izduvnog ventila, nisam starac, već čovek od 40 godina... Ko se pronađe nek se javi, a ostale nemoj da se javljaju. Hvala - napisao je stanodavac.

Foto: printscreen

Kakav je vaš komentar i šta vi kažete, da li je u redu da se izbacuje ovakav tip oglasa? Svakako, budite na oprezu!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ANALIZE POKAZALE, VODA U PIROTU ISPRAVNA ZA PIĆE! Opasnost je prošla, a radi sigurnosti na određenim lokacijama biće postavljene stanice za merenje...
Društvo

ANALIZE POKAZALE, VODA U PIROTU ISPRAVNA ZA PIĆE! Opasnost je prošla, a radi sigurnosti na određenim lokacijama biće postavljene stanice za merenje...

Analize su pokazale da je voda u Pirotu ispravna za piće i u gradu i u selima, a tokom večeri biće postavljene dve mobilne merne stanice koje mere koncentraciju amonijaka u vazduhu i to u gradu, u industrijskoj zoni, koja je najugroženija i na lokaciji nedaleko od mesta akcidenta, izjavio je danas gradonačelnik Pirota i komandant Štaba za vanredne situacije Vladan Vasić nakon poslednje sednice Kriznog štab

26.12.2022

19:21

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija