• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

02.01.2023

13:02

DRAMA SRPSKIH TURISTA NA AERODROMU U ISTANBULU! Otkazan let, konzulka Srbije otkrila o čemu se radi

Tanjug/AP

Društvo

DRAMA SRPSKIH TURISTA NA AERODROMU U ISTANBULU! Otkazan let, konzulka Srbije otkrila o čemu se radi

Podeli vest

Konzulka Srbije u Istanbulu Ivana Pejović kaže da 30-ak srpskih turista koji čekaju na aerodromu "Sabiha Gokcen" u Istanbulu jer im je let otkazan neće danas poleteti za Srbiju zbog guste magle

- Na azijskoj strani Istanbula, na kojoj je i aerodrom "Sabiha Gokcen" je gusta magla i prema navodima iz avio-kompanije "Pegasus Airlines", koju sam kontaktirala, let je zato otkazan kao i mnogi drugi s ovog aerodroma. Letova više danas s ovog aerodroma neće biti, a večeras oko 19 sati trebalo bi da imaju vremensku prognozu za sutra i na osnovu meteoroloških uslova će znati znaju da li će eventualno i kada poleteti. Svi putnici, kako je i uobičajena procedura, biće smešteni u hotel do leta za Beograd - kaže za Pejovićeva i dodaje da je na evropskoj strani Istanbula sunce.

Podsetimo, let PC-371 danas u 11 sati po turskom vremenu je otkazan, a zabrinuti putnici koji su Novu godinu dočekali u Istanbulu, javili su se Kuriru. Na aerodrom "Nikola Tesla" je trebalo da sleti u 10 časova i 50 minuta po našem vremenu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija