• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.01.2023

11:05

AdmiralBet je stigao u Lazarevac!

AdmiralBet

Društvo

AdmiralBet je stigao u Lazarevac!

Podeli vest

Za sve ljubitelje dobre zabave imamo sjajne vesti!

Kompanija AdmiralBet, koja je ujedno i zvaničn betting partner FK Kolubara, je otvorila svoj prvi lokal u Lazarevcu na adresi Karađorđeva 39. Iako lokal već uveliko radi punom parom, svečano otvaranje je zakazano za za utorak 31. januara od 20 časova.

Goste će dočekati šarmantne hostese koje će mnoge obradovati brojnim iznenađenjima, dok će neizostavan deo ove žurke biti točak sreće, muzika koju će pustati DJ, kao i besplatno piće i ketering, ali to nije sve! Tokom trajanja žurke najavljena je i Kiša Jackpotova u visini od 300.000 dinara koja će trajate sve do ponoći!

Foto: AdmiralBet

Međutim, ta kiša se neće zaustaviti i padaće svakog dana u periodu od 10 do 13 časova, sve do 10. februara. Očekujte intezivne padavine u visini od 40.000 dinara svakog dana, 10 dana – 400.000 dinara!

Vrhunska zabava i mnoštvo nagrada su zagarantovani, na Vama je samo da dođete i da u sjajnoj atmosferi i provodu uspešno zakoračite u 2023. godinu uz AdmiralBet!

Upozorenje:

U skladu sa važećim zakonskim propisima, deci i maloletnicima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija