• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rina

16.03.2023

13:18

GORAN SA SUVOBORA NAKON ŠEST ĆERKI DOBIO SINA! Za njega su deca najveće bogatstvo, ovo ne bi menjao ni za milione (FOTO)

RINA

Društvo

GORAN SA SUVOBORA NAKON ŠEST ĆERKI DOBIO SINA! Za njega su deca najveće bogatstvo, ovo ne bi menjao ni za milione (FOTO)

Podeli vest

U selu Pranjane pripremljeno je veliko slavlje kada je Goran Milutinović postao tata jednog dečaka. Ponosni otac šest devojčica dobio je i muškog naslednika, iako se prema njegovim rečima podjednako radovao i kad su se ćerkice rađale.

Za selo Pranjane na Suvoboru kažu da je među najživljim u Srbiji. Mnogo mladih parova odlučuje ovde da ostane i formira porodicu, pa su škola i vrtić iz godine u godinu sve puniji. Pravi primer domaćina koji je na ličnom primeru najbolje pokazao kako se bori sa belom kugom je Goran Milutinović koji iz prvog braka ima troje, a iz drugog četvoro dece. Ono po čemu je poseban, jeste što je nakon šest kćerki dobio sedmo dete - sina. Mada, kako kaže, o tome uopšte nije razmišljao.

- Svi kažu, da nisam stao dok se nije rodio dečak. Oni koji me dobro poznaju znaju da nisam takav, jednostavno to je sudbina da budem bogatiji i srećniji sedam puta od mnogih drugih, ovo bogatstvo ne bih menjao za milione - kaže Goran iz Pranjana.

Kada se rodio sin slavilo se duboku u noć, mada i ćerkama se jednako obradovao. Ističe gde čeljad nisu besna, ni kuća nije tesna.

- Kako su se ćerke rađale menjale su mi život iz korena, sve poroke koje sam imao ostavio sam zbog njih, smatrajući da treba da im bude uzor i da ih izvedem na pravi put. Jednostavno, kao roditelj smatrao sam da onaj ko ima šest devojčica ne treba da ima loše manire. One se slažu kao velike devojke i uvek su tu da pripaze jedni na druge. Naročito najstarija kćerka koja ide na fakultet, ali i pomaže sve oko najmlađeg brata Lazara sve što treba - priča ovaj ponosni otac.

Velika je podrška supruzi Kristini, koja uprkos velikim obavezama oko četvoro dece sve uspeva da stigne.

- Iskreno, ja kada sam saznala da sam trudna četvrti put, bila sam u šoku. Ne mogu da kažem da je bilo strašno, ali još jedna beba u kući, još jedni grčevi pa rast zubića sve to mi je prolazilo kroz glavu. Kada sam otišla na drugu kontrolu, tu sam saznala da nosim dečaka, u šta ja nisam mogla da verujem. Pitala sam doktora da li je siguran u to što mi priča, samo se nasmejao i klimnuo glavom - priča Kristina.

Kad su stupili u brak nisu se nadali da će se u zajedničkoj ulozi roditelja ostvariti čak četiri puta, ali su sa velikom radošću prihvatili ovaj dar od Boga. Kada je posle šest kćerki stigao dečak, susreli su se i sa jednim malim "problemčićem".

- Sve je išlo spontano, tako da smo se lako navikli, napravili razmeštaj u kući kako bi ga prilagodili deci, jedino gde smo imali problem jeste oko stvari. Imali smo garderoicu samo za devojčice. Onda su krenule pripreme, kupovina stvari za dečaka, pa do krečenja sobe u plavo i svega ostalog - dodala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kriveljan

pre 1 godinu

Sad će ih ovi dupelisci iz Informatora Vučićevog kartela malo slikati, a posle će ih svi zaboraviti, kao onu decu posle železničke nesreće u Pirotu. Vuĉićevom kartelu su bitniji Rošavi degenerik i crnogorska mafija nego srpska deca.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija