• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2023

19:47

POŽELEO SAM MU USPEH NA NOVOJ FUNKCIJI! Vesić posetio beogradskog nadbiskupa i metropolitena Nemeta (FOTO)

printscreen

Društvo

POŽELEO SAM MU USPEH NA NOVOJ FUNKCIJI! Vesić posetio beogradskog nadbiskupa i metropolitena Nemeta (FOTO)

Podeli vest

Ministar infrastrukture, saobraćaja i građevinarstva Goran vesić danas je išao u posetu beogradskom nadbiskupu i metropolitenu dr Ladislavu Nemetu.

Vesić je na svom Fejsbuk profilu napisao da je poželeo dobrodošlicu i uspeh nadbiskupu. 

"Posetio sam danas preuzvišenog gospodina, beogradskog nadbiskupa i metropolitena dr Ladislava Nemeta. Poželeo sam nadbiskupu Nemetu uspeh na novoj funkciji kako i da beogradska nadbiskupija i katolička zajednica u našoj zemlji nastave da doprinose napretku zemlje, međusobnom razumevanju i toleranciji", napisao je i dodao:

"Nadbiskup Nemet mi je preneo izraze zahvalnosti beogradske katoličke zajednice za pomoć koju sam pružao Nadbiskupiji. To su bili projekti izrade mozaika na katedrali Blažene device Marije kao i projekta sanacije “krive kule” na crkvi Svetog Antuna koju je projektovao čuveni slovenački arhitekta Jože Plečnik", napisao je on. 

Vesić ističe da se sledeće godine obeležava vek Beogradske nadbiskupije. 

"Naredne, 2024. godine, navršava se jedan vek kako postoji Beogradska nadbiskupija. To je vek života u Beogradu u kome su delili dobro i zlo sa svojim gradom jer su vernici ove nadbiskupije Beograđanke i Beograđana", napisao je Vesić na Fejsbuku. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija