• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.04.2023

18:24

TRAŽE SE ALEKSANDRA I ALEKSANDAR NIKOLIĆ! SAMO ONI MOGU POMOĆI AKO ODU U ISTANBUL! Zbog neobične humanitarne akcija jedne Ivane... Srbija na nogama!

printscreen

Društvo

TRAŽE SE ALEKSANDRA I ALEKSANDAR NIKOLIĆ! SAMO ONI MOGU POMOĆI AKO ODU U ISTANBUL! Zbog neobične humanitarne akcija jedne Ivane... Srbija na nogama!

Podeli vest

U jednoj humanitarnoj grupi na Fejsbuku, pojavila se krajnje zanimljiva ponuda. Devojka je rezervisala putovanje roditeljima, ali nisu u prilici da odu, a zbog njene nesvakidašnje poruke došla je u centar interesovanja, i mnogi bi sada želeli da se zovu Aleksandra ili Aleksandar Nikolić i tako pomognu nekom od članova fondacije "Budi human".

O kakvoj neobičnoj ponudi je reč? Krajnje neobičnoj! Naime, roditelji jedne Ivane, Aleksandra i Aleksandar Nikolić dobili su poklon putovanje. Ivana, ćerka, namenila je to putovanje za njih, ali kako nisu u prilici da odu, ona sada traži osobe sa istim imenom i prezimenom kako putovanje ne bi propalo, ali pre svega kako bi donirala nekom od članova "Budi human" fondacije.

Kako je i sama naglasila, promena putnika nije moguća, zato se traže imenjaci i prezimenjaci. Potrebna je još uplata, a novac bi bio donacija članu fondacije po izboru uplatioca. Ivanina ideja je humana, hrabra i krajnje nesvakidašnja, morate priznati.

Foto: printscreen

Najneobičnija licitacija! U isto vreme i krajnje humana

- Neobična ponuda, rezervisala sam i platila mami i tati avio karte za Istanbul 1.5.-5.5., na imena Aleksanadar Nikolić i Aleksandra Nikolić. Međutim, oni ipak neće moći da otputuju, a promena putnika ne može da se uradi. Ako ima neki Aleksandar ili Aleksandra Nikolić kojima bi dobro došlo da prvomajske praznike provedu u Istambulu, rado ustupam rezervaciju! Sve je plaćeno, samo nisu još uneti brojevi pasoša i ostali detalji o putnicima. Uplata bi početna bila 1000 dinara za nekog člana fondacije po izboru, licitacija traje do 29.4. do 21h - stoji u objavi.

Pa, požurite ako ste Nikolić i ako su vam imena Aleksandra i Aleksandar...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija