• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

12.05.2023

16:54

ADMIRALBET ZVANIČAN BETING PARNER NAJUZBUDLJIVIJE OCR TRKE U SRBIJI Dobro došli na Tribalion – najuzbudljivju avanturu u prirodi

Promo

Društvo

ADMIRALBET ZVANIČAN BETING PARNER NAJUZBUDLJIVIJE OCR TRKE U SRBIJI Dobro došli na Tribalion – najuzbudljivju avanturu u prirodi

Podeli vest

Deveti po redu Tribalion OCR će se održati u subotu, 13. maja 2023. godine na Kaludjerskim barama na Tari. Prema najavi organizatora, trka sa preprekama ove godine okupiće preko 3.500 sportista i rekreativaca iz celog sveta, a u okviru ovogodišnjeg takmičenja najavljene su dve rute – Tribalion Čelendž u dužini od 21 kilometar sa 35 prepreka i Tribalion Grin u dužini od 12 kilometara i 25 prepreka.

Prenos uživo će moći da se prati putem Sport Kluba, a u trci učešće uzimaju i specijalne jedinice vojske i policije koji se takmiče u istim grupa i pod identičnim uslovima sa svim ostalim takmičarima što daje dodatnu draž trci. Kompanija AdmiralBet veliki deo društveno odgovornih aktivnosti usmerava upravo u pravcu ekologije i očuvanja prirode, pa je samim time postala ponosni zvanični betting partner ovogodišnje trke.

Ovogodišnji Tribalion OCR održaće se pod sloganom “Oseti slobodu”, a kako bez prirode nema ni slobode, kompanija AdmiralBet, ujedno i zvanični sponzor košarkaške ABA lige, svojom podrškom na ovaj način želi da utiče na podizanje nivoa svesti kod svih nas. Svaki angažman je dragocen u borbi za očuvanje planete, kako bi je ostavili budućim generacijama u što boljem stanju, pa je sa tim u vidu kompanija AdmiralBet donirala hranilice za medvede koji žive u ovim krajevima.

Start trke predviđen je u 09:30 časova kod hotela Beli Bor, a može se učestvovati pojedinačno ili u timu. Sve detalje u vezi sa trkom i prijavama možete pronaći na sajtu tribalion.rs ili na Instagram stranici @tribalion i @admiralbet_kladionica. Vidimo se u na Tari!

 

Upozorenje:
U skladu sa važećim zakonskim propisima, deci i maloletnicima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija