• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: infomer.rs

22.05.2023

15:28

"DECA KOJA NISU SPREMNA DA IDU NA NASTAVU I NE MORAJU" !  Ministarstvo prosvete se oglasilo o OŠ "Vladislav Ribnikar

ATAIMAGES

Društvo

"DECA KOJA NISU SPREMNA DA IDU NA NASTAVU I NE MORAJU" ! Ministarstvo prosvete se oglasilo o OŠ "Vladislav Ribnikar

Podeli vest

Ministarstvo prosvete se oglasilo u vezi sa nastavom u OŠ "Vladislav Ribnikar" i, između ostalog, navelo da deca koja nisu spremna na to, ne moraju da pohađaju nastavu.

Ministarstvo prosvete je na osnovu odluke pedagoškog kolegijuma škole i u dogovoru sa Savetom roditelja Ogledne osnovne škole Vladislav Ribnikar i Radne grupe za unapređenje mentalnog zdravlja i sigurnosti mladih, dalo preporuku za organizaciju obrazovno-vaspitnog rada i vannastavnih aktivnosti do kraja nastavne godine, za sve učenike Ogledne osnovne škole Vladislav Ribnikar u Beogradu.

Foto: privatna arhiva

Tužna scena ispred škole

1. Svakom detetu, koje se ne oseća spremno da pohađa nastavu i kome je neophodna podrška, ista je omogućena od strane stručnih lica.

2. Nastava, kao i ostali vidovi podrške procesu učenja, održavaju se isključivo za decu čiji su roditelji izrazili želju za tim.

3. Svaki roditelj ima mogućnost da, u bilo kom trenutku, promeni odluku u skladu sa trenutnim osećanjima svog deteta.

4. Ministarstvo prosvete priprema predlog posebnog modela upisa u srednju školu za učenike 8. razreda Ogledne osnovne škole Vladislav Ribnikar koji biti prvo predstaviti roditeljima


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 10 meseci

Ovo je naj gluplj odluka koja je donešena od kada postoji prosveta u Srbiji !!!! Deca treba da idu u školu a kome se ne sviđa neka prepišu maminu i tatinu decu u drugu školu !!!!! Naj glasniji su bogataška razmažena deca i problematična deca i roditelji !!!! Ovo što se desilo je ogromna tragedija ali šta da se desilo u Oktobru isti ovi bi tražili da se školska godina odma završi a njihova deca da budu Vukovci !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija