• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.05.2023

19:20

ZAŠTO IZAZIVAŠ SUDBINU? Nakon Kule Beograd i Mosta na Adi jutjuber se popeo i na OVU GRAĐEVINU, pa bezobrazno poručio pratiocima: Nisam ja vaspitačica!

printscreen

Društvo

ZAŠTO IZAZIVAŠ SUDBINU? Nakon Kule Beograd i Mosta na Adi jutjuber se popeo i na OVU GRAĐEVINU, pa bezobrazno poručio pratiocima: Nisam ja vaspitačica!

Podeli vest

Društvenim mrežama kruži video zapis dvojice momaka koji su se radi snimanja panorame i zabave popeli na vrh Novog železničkog mosta u Beogradu.

Mladi jutjuber Marko Čolaković koji se na društvenim mrežama predstavlja kao Kresoje istražuje napuštena mesta, a veoma često se penje na krovove i visoka zdanja kako bi pratiocima pružio nesvakidašnji doživljaj.

U svojoj najnovijoj objavi on korača po ivicama samoh vrha Novog železničkom mosta u Beogradu. Na snimku se vidi kako dok sedi sa svojim prijateljem na vrhu mosta, ispod njih prolazi voz.

- Šta je sledeće? - glasi opis objave. 

 

 

Snimak mladog influensera Kresoja izazvao je lavinu komentara. 

"Znoje mi se dlanovi u istom trenutku dok gledam ovo. Neka vas Bog čuva!" 

"Ja dobijem anksiozni napad gledajući ovo! Ne razumem poentu"

"Ne igraj se! Život je jedan!" - glase samo neki od komentara.

Među mnogim komentarima, jedan od njih se posebno istakao upravo jer je Kesoje odlučio da odgovori na isti.

"Zašto izazivaš sudbinu? Da li ti neki lajkovi toliko znače? Da neko dete krene tvojim izazovom i ne daj Bože da mu se nešto dogodi, kako bi se onda osećao? Ne želim te više pratiti, ovo je ludilo!" - napisala je ispod objave jedna starija žena.

Odgovor Kresoja mnoge je ostavio u čudu.

"Ja nisam vaspitačica da vaspitavam tuđu decu šta smeju, a šta ne!" - glasio je odgovor mladog influensera.

 

 

Opasan za sebe i druge

Psiholog Snežana Repac za Informer navodi da je Čolaković opasan po okolinu, ali i po sebe.

- Ovaj mladić je popularan na društvenim mrežama, mnogi mladi ga prate i šta ako sada neko pokuša isto to. Ovo je ponašanje manipulatora koji se igra i sa svojim i sa tuđim životom. Drago mi je što će protiv njega biti podneta krivična prijava, jer se ovakvo ponašanje mora zaustaviti. Samo se nadam da se neće stvoriti trend penjanja na građevine i da ovo neće prerasti u izazov među mladima, kao što je to bio slučaj sa mnogim bizarnim stvarima koje mogu biti opasne po život - kaže naša sagovornica.

Podsetimo, mladi influenser pod nadimkom Kresoje pre ovog "podviga" osvojio je i vrh Geneks kule, vrh Mosta na Adi i vrh Kule Beograd.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lol

pre 10 meseci

na stranu on, ono sto je ovde veci problem je sto ni jedan od ovih objekata kako vidimo nema NIKAKVO obezbedjenje.

Mita

pre 10 meseci

Prvo , zašto nije rubrika komentari odma za člankom koji je napisan nego negde u podnožju stranice ? A sad komentar na članak . Zašto se takve budale ne sankcionišu , zatvor 5 godina pa da se opamete !

SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Influenser se popeo i prošetao po vrhu Kule Beograd, ovim potezom sve ŠOKIRAO! (VIDEO)
Beograd

SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Influenser se popeo i prošetao po vrhu Kule Beograd, ovim potezom sve ŠOKIRAO! (VIDEO)

Influenser Marko Čolaković Kresoje (23) popeo se na vrh Kule Beograd, a potom se na visini od 168 metara snimao kako hoda po ivici najviše zgrade u Srbiji! Ovaj mladić, kojeg na društvenim mrežama prati više od 100.000 ljudi, u jednom trenutku seo je na ivicu zgrade, opušteno zamahujući nogama. Nakon što je na društvene mreže postavio snimak svoje opasne egzibicije, usledilo je na hiljade komentara.

01.03.2023

10:02

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17