• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2023

19:54

JAKI PLJUSKOVI NE PRESTAJU Nevreme pogodilo Smederevo, Veliku Planu i Vrelo kod Uba! Vozila bukvalno mile (VIDEO)

Društvo

JAKI PLJUSKOVI NE PRESTAJU Nevreme pogodilo Smederevo, Veliku Planu i Vrelo kod Uba! Vozila bukvalno mile (VIDEO)

Podeli vest

Jako nevreme sa grmljavinom i kišom pogodilo je ovog prepodneva razne delove Srbije, a između ostalog i Smederevo, gde su se zbog obilnih padavina ulice pretvorile u reke.

U kratkom vremenskom intervalu, crni oblaci nadvili su se nad ovim gradom, a velika količina kiše koja je pala, izazvala je poplave.

Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu "192_rs", automobili se otežano kreću ulicom zbog velike količine vode, a kiša neumorno i dalje pada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kolaps i kod Uba

Ništa bolja situacija nije ni u Vrelu kod Uba. Intenzivne padavine paralisale su saobraćaj, a sva vozila su zaustavljena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Još jedno gradsko naselje u Srbiji je ovog popodneva na udaru, a to je Velika Plana. Putevi su gotovo neprohodni, a vodena bujica nosi sve pred sobom.

Promenljivo oblačno i nestabilno

Podsećamo, meteorolozi su ranije najavili da će u Srbiji danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim posle podne i uveče, a koji će lokalno biti obilniji uz kratkotrajnu pojavu sugradice i grada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17