• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.08.2023

13:41

Srbi heroji! Grkinja uletela automobilom u more, a onda...

Shutterstock

Društvo

Srbi heroji! Grkinja uletela automobilom u more, a onda...

Podeli vest

Jedan Srbin bio je akter zanimljive priče na plaži u Grčkoj, a epilog situacije, kako je naveo, ulepšao mu je letovanje, ali je i izazvao ovacije i divljenje Grka. Ovaj čovek nesebično je podelio sve u jednoj objavi na društvenim mrežama, želeći da nekom izmami osmeh na lice.

Naime, jedna Grkinja je greškom ušla dublje kolima u pesak i tom prilikom se zaglavila. Potonuo skromni auto, izbledeo od peska, soli i sunca, u pesku je bio skroz do branika, a kako očevidac navodi iako su mnogi zastajkivali, niko joj nije pomogao. 

- Mnogi Grci su prošli, pogledali i otišli - navodi čovek.

Na sreću ove žene, na plaži su se našla tri Srbina koja su bila spremna za akciju spasavanja. Jedan od njih, po priči čoveka, bio je Beograđanin koji je toliko jak i krupan čovek da je sve njih zajedno mogao da podigne, pa i ženu za volanom. 

- Doduše, jedan od nas, Beograđanin (po tablicama) je toliko jak i krupan čovek - što bi naš narod rekao kao od brda odvaljen, da je trebalo, on bi i nas dvojicu podigao zajedno sa autom i sve Grkinjom za volanom - napisao je jedan od aktera priče.

Foto: Pixabay

 

Nakon uspešno obavljenog posla, Srbi su bili srećni i ponosni zbog svog podviga, a Grci su im se zahvaljivali, jedna bakica je bila posebno ganuta.

- Grci su se tako srdačno zahvalili, a naročito starija gospođa koja je malo na grčkom, malo na engleskom vikala: Srbi su divni ljudi! Divan narod - napisala je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija