• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2023

16:04

AdmiralBet predstavio novi kanal komunikacije

AdmiralBet

Društvo

AdmiralBet predstavio novi kanal komunikacije

Podeli vest

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima iz sveta sporta! Postanite deo dinamične zajednice strastvenih igrača!

Ove nedelje kompanija AdmiralBet je predstavila novu opciju dostupnu svim korisnicima! Reč je o funkciji Bet Chet, savršenom načinu da se igrači povežu, međusobno komuniciraju i dele svoju strast prema sportu i sportskom klađenju.

U pitanju je čet u kojem svi igrači sa otvorenim AdmiralBet korisničkim nalogom mogu aktivno da učestvuju, putem razmene mišljenja, diskusije o utakmicama, uspesima i drugim sportskim aktuelnostima, kao i da prate najnovija dešavanja iz sveta sporta i da budu u toku sa svim aktuelnim promocijama. Sa Bet Chatom klađenje postaje više od igre, jer su svi deo jedne velike zajednice strastvenih igrača, koji na lak način mogu da dele svoje misli, razmenjuju iskustva i učestvuju u analizama sportskih događaja.

Kladionica AdmiralBet zajedno sa svojim igračima gradi priču o uspesima i uzbuđenjima, a svako ko je registrovan na sajtu AdmiralBet.rs ima svoje mesto u ovoj priči. Konverzacije iz kladionice se sada premeštaju na internet, gde će od sada svako moći da podeli svoju radost, kao i frustraciju, sa ostatkom ekipe.

Kako bi postali deo ove dinamične zajednice neophodno je kompletirati registraciju na AdmiralBet.rs, nakon čega sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom donosi 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Pridružite se Bet Chatu i budite deo naše priče, već od danas!

Upozorenje:

U skladu sa važećim zakonskim propisima, deci i maloletnicima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija