• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2023

17:45

Deco, zašto to radite? Rizikuju život zbog igre - Prizor ledi krv u žilama! (VIDEO)

Shutetterstock/Printscreen

Društvo

Deco, zašto to radite? Rizikuju život zbog igre - Prizor ledi krv u žilama! (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji prikazuje dvoje dece kako sa čaršavom izleću pred automobile usred noći!

Na snimku se jasno vidi da vozač ide primerenom brzinom, koja mu je omogućila da reaguje na vreme i da se zaustavi kako bi izbegao tragediju. 

On se kretao noću, po mraku, na neosvetljenoj deonici puta u okolini Beške, a kako se može primetiti ništa nije ukazivalo na to da će u jednom trenutku dvoje dece sa čaršavima na glavi izleteti na put.

 

Nakon što su istrčali na put, oni su počeli da igraju i nisu imali nameru da prestanu. Odgovornom reakcijom vozača koji se zaustavio i sačekao da "otplešu svoju tačku" izbegnut je udarac. Takođe, kada je vozač primetio da nemaju nameru da se zaustave u svojoj igri, zaobišao je dvoje dece. 

Nije poznato da li je ovaj bizaran čin dvoje dece samo jedan u nizu jezivih izazova koji su popularni na društvenim mrežama ili se samo radi o jedinstvenom slučaju nesavesne igre. 

Podsetimo, dvoje dece Dejana Neralić (17) i Boris Majorski (18) poginuli su prošle u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Beške, nadomak mesta koji se vidi na snimku, kada su motorom krenuli ka Vrdničkoj kuli na izlet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svedok

pre 7 meseci

U po noći, deca koja deluju da nemaju više od 10-12 godina, na otvorenom putu izleću pod kola, a niko ne postavlja pitanje gde su roditelji te dece? Da li oni znaju i uopšte imaju pojma gde su im deca? Da je ovaj čovek vozio 100 ili više nema šanse da bi se zaustavio i bilo bi jadno moje dete a on celog života patio ... Da sam ja bio na mestu ovog čoveka ja ne bi produžio nego bi izašao iz kola, uhvatio raspuštene dripce za uvo i odveo ih roditeljima na vrata pa neka me tuže ako smeju ...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija