• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.09.2023

10:44

Veliko priznanje za Fondaciju Humana srca u Dimitrovgradu

informer.rs

Društvo

Veliko priznanje za Fondaciju Humana srca u Dimitrovgradu

Podeli vest

Dan opštine Dimitrovgrad i veliki praznik Rođenja presvete Bogorodice je proslavljen u Domu kulture u Dimitrovgradu, uz poseban program i prisustvo najviših državnih zvaničnika.

Fondacija Humana srca iz Beograda je dobitnik priznanja za pomoć socijalno ugroženim porodicama u Dimitrovgradu.

Da podsetimo, u aprilu ove godine Fondacija je održala svoje Prvo donatorsko veče na kome je prikupila novac za izgradnju domova za 3 porodice iz Vlasotinca, Leskovca i Dimitrovgrada. U roku od četiri meseca, sve tri porodice su useljene u svoje nove domove, a sedmoro dece je dobilo osnovu za bolji i srećniji život.

Dan opštine Dimitrovgrad i veliki praznik Rođenja presvete Bogorodice je proslavljen u Domu kulture u Dimitrovgradu, uz poseban program i prisustvo najviših državnih zvaničnika, ministra odbrane Miloša Vučevića i ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića.

Pored Fondacije Humana srca, nagrade su uručene i najboljim đacima u školama u Dimitrovgradu, konzulu Republike Bugarske u Nišu i drugima, koji su svojim radom i zalaganjem oplemenili život ove opštine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija