• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.09.2023

06:51

Vreme i danas pravo letnje! Temperatura do 29 stepeni, uveče stiže kiša

Pixels Studio

Društvo

Vreme i danas pravo letnje! Temperatura do 29 stepeni, uveče stiže kiša

Podeli vest

U Srbiji će danas tokom dana biti pretežno sunčano i toplo, s najvišom dnevnom temperaturom od 24 do 29 stepeni, a uveče se na severozapadu, a tokom noći i u ostalom delu Vojvodine, kao i u zapadnoj, jugozapadnoj i centralnoj Srbiji, očekuje jače naoblačenje sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima.

Ujutro sveže, po kotlinama i visoravnima jugozapadne Srbije kratkotrajna magla. Na jugu i jugoistoku od sredine dana povremeno uz malu do umerenu oblačnost.

Foto: Shutterstock

 

Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 7 do 14 stepeni, a najviša dnevna od 24 do 29 stepeni Celzijusa.

I u Beogradu danas, nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplo uz slab severni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od 11 do 14, a najviša dnevna oko 27 stepeni. Tokom noći jače naoblačenje sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima.

Vreme narednih dana

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do subote, 7. oktobra, pretežno sunčano i toplo sa dnevnom temperaturom u većini mesta od 23 do 28 stepeni, a samo se u u nedelju očekuje prolazno naoblačenje, na severu uglavnom suvo, a u ostalim krajevima mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima uz izolovanu pojavu grmljavine.

Krajem perioda, 5. oktobra, očekuje se novo naoblačenje koje će ponegde usloviti kratkotrajnu kišu i manji pad temperature.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija