• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Prva TV

03.12.2023

09:52

Ministar Mali: Do kraja nedelje stiže još po 10.000 dinara!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Društvo

Ministar Mali: Do kraja nedelje stiže još po 10.000 dinara!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali navodi da će sva obećanja koja je država obrećala građanima biti ispunjena.

- Sve što smo obećali smo i ispunili. Peznionerima smo isplatili 20.000 dinara, a juče smo i socijalno ugroženim građanima isplatili po 10.000 dinara - rekao je ministar.

Mali je najavio da do kraja naredne nedelje sledi i isplata po 10.000 dinara svim srednjoškolcima.

- U ove četiri godine, država je izdvojila 9,4 milijardi evra iz budžeta, ono što smo zaradili i uštedeli. To isplaćujemo građanima - dodao je Mali.

On je istakao da ove mere nikako ne oštećuju naš budžet.

- Uprkos svemu što pomažemo, mi imamo mnogo bolje prihode nego što smo planirali za ovu godinu. Uprkos povećanju plata i penzija, a podigli smo plate i u prosveti i u zravstvu, sve te mere i pomoći mi taj novac imamo - rekao je on i pokazao grafikone na kojima se vidi kako i zašto imamo mogućnost da plaćamo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 6 meseci

Država Srbija bezuslovno brine o svojim penzionerima , đacima i socijalno ugroženim porodicama.

Milenko

pre 6 meseci

Odgovorna politika dovodi do povećanja plata i penzija i do pomoći građanima iz budžeta. Tako se brine o narodu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Rasizam, nacizam i promocija oružja! Šta se to kuva u Nemačkoj pred EURO?
EURO 2024

Rasizam, nacizam i promocija oružja! Šta se to kuva u Nemačkoj pred EURO?

Skandal za skandalom potresa Nemačku pred sam početak Evropskog prvenstva u toj zemlji! Situacija u tamošnjem fudbalu, prema poslednjim informacijama, nije nimalo bajna, čak štaviše, preti da eskalira! Dokaz za to je nekoliko izuzetno kontroverznih događaja, koji uključuju pojmove koji nemaju ama baš nikakve veze sa sportom - nacizam, rasizam i promociju oružja!

03.06.2024

15:52

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija