• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ 24sedam

28.01.2024

22:25

"Sve se jasno, moj unuk nije skočio u vodu": Potresna ispovest dede nestalog Filipa

Nestali Srbija/informer

Društvo

"Sve se jasno, moj unuk nije skočio u vodu": Potresna ispovest dede nestalog Filipa

Podeli vest

Filip Urumović (21) nestao je pre više od dva meseca, tačnije 20. novembra, u Klenku kod Rume. Uprkos intenzivnoj potrazi u kojoj je učestvovao veliki broj ljudi, još nema nikakvih informacija o Filipu i potraga za njim i dalje traje.

Deda mladića Branko J. za medije kaže da su kamere sa video-nadzora objekata u blizini starog železničkog mosta, gde je pronađen Filipov automobil, otkrile da je on sišao sa mosta, ali ne i gde se uputio.

Više od dva meseca nema nikakvih naznaka o tome šta se kobnog dana dogodilo i gde je mladić. Filipov automobil je pronađen otključan, a telefon je sve vreme nedostupan.

Prijatelji nestalog mladića ranije su ispričali šta se tog 20. novembra prošle godine dešavalo.

Foto: Foto: Nestali Srbija

 

- Automobilom se odvezao u 8 ujutru do starog mosta. Uzeo je samo ključeve i mobilni. Novčanik je ostavio. Pored mosta je nađen samo otključan automobil. Od tad se ne javlja - rekao je jedan od Filipovih drugova.

Nikakvih tragova nema ni posle više od dva meseca, iako za Filipom tragaju neumorno. Niko ne zna šta se tog kobnog dana dogodilo.

Branko J. kaže da Filip nikada ne bi otišao negde, a da se ne javi.

- Radio je u fabrici i bio je vredan momak, ali je neposredno pre nestanka dao otkaz. Tog dana je trebalo da vrati uniformu, ali je ona ostala kod kuće, a on je nestao. Nije imao problema, ne da mi znamo. Ne znaju ni njegovi drugovi. Nadamo se da će se vratiti - ispričao je potišteni Filipov deda.

On kaže da nadzorne kamere nisu snimile Filipov skok u vodu.

- U to vreme kada je on nestao, ne vidi se da je iko skočio ili ušao u vodu. Ima snimak sa okolnog objekta i sve se jasno vidi. Nadamo da je otišao negde i da će se vratiti. Pričao je da želi da ide na Maltu da radi, ali je odustao, pa se nadamo da je možda otišao - kaže Branko J.

Sve je, kako kaže Filipov deda, bilo u redu tog dana kad je nestao.

- On nije imao neke probleme, za koje mi znamo, ali da budem iskren, nikada nam nije ni pričao kada bi imao problem. I poslednjih dana pre nestanka on se ponašao sasvim normalno. Potraga je obustavljena, prijatelji odu povremeno pored mosta, traže ga, kao i ribari. Još jednom, apelujem na sve ljude da nam se jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o našem Filipu - dodaje deda Branko.

Urumović je visok je oko 175 centimetara, ima braon oči i smeđu kosu.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Filipu obavestite policiju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Kuljao je dim, jedva sam dete našao u kupatilu": Izbio požar u kući devetočlane porodice
Hronika

"Kuljao je dim, jedva sam dete našao u kupatilu": Izbio požar u kući devetočlane porodice

U požaru u selu Vratarnica kod Zaječara prošlog vikenda izgorela je kuća devetočlane porodice Stanojević. Porodica je ostala bez svega što je vredno stvarala dve godine otkako su kupili kuću u tom selu. U požaru koji su izazvale neispravne električne instalacije, na sreću, niko nije povređen, vatrogasci su ga brzo ugasili, ali je pričinjena ogromna šteta koju Stanojevići ne mogu sami da saniraju.

28.01.2024

18:05

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija