• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2024

22:16

"Čujem plač, grcanje, i šta sada da radim?" Milenina priča rasplakala Srbiju: Nikad sebi nisam oprostila...

Shutterstock

Društvo

"Čujem plač, grcanje, i šta sada da radim?" Milenina priča rasplakala Srbiju: Nikad sebi nisam oprostila...

Podeli vest

Milena, Srpkinja koja radi u bolnici, rasplakala je internet kada je nedavno objavila priču o nepoznatom muškarcu koji je na stepenicama klinike plakao dugo bez prestanka. Iako ga kaže, nije videla, već samo čula, zbog rečenice koje je mladić jecajući izustio, samu situaciju ne uspeva da izbaci iz glave.

Milena je na društvenim mrežama  objasnila da je, radeći u bolnici viđala i slušala jako teške situacije, međutim, ova ju je jako potresla. Upravo zbog toga, poželela je da je podeli s drugima i "podseti i sebe i ostale šta je zapravo važno u životu".

 

- Znate da radim u bolnici. Uvek idem stepeništem kada krenem kući, nikada liftom. Na trećem spratu smo i iznad nas su neke druge klinike. Izađem danas na to stepenište i čujem plač, grcanje! Nekako razaznam da plače muškarac, shvatim i da je mlad. Kaže kroz plač, sam sebi: 'I, šta sada ja da radim?!'. Izgubio je nekog svog i to upravo saznao. Neko je pored njega, teši ga. Silazim niz to stepenište, čini mi se pola sata, skoro nikog nema, samo se od trećeg sprata do suterena čuje plač muškarca. Svašta sam videla i dosta pamtim. Jako me je ovo danas potreslo. Zato, živote život! Ko ume. To je vrhunska veština. Brinite o sebi i svojima! Samo vreme ne može da se vrati i nadoknadi - napisala je ona.

Njena objava potresla je mnoge na ovoj društvenoj mreži. Jedni su priznali da su sličnim situacijama i sami prisustvovali, drugi da su se čitajući njenu objavu rasplakali a treći da im je njen savet o životu došao u pravo vreme.

"Hvala što si ovo podelila - jer treba svi da se trgnemo i razmislimo o našim prioritetima",

"Mnogo su teške te tuđe suze na koje slučajno naletimo"

 "Svakodnevno sam u istoj situaciji. Nekad samo čujem nečiji jauk i plač, nekad vidim...tužno" 

"Kao student sam video na parkingu dečje bolnice dvoje roditelja koji zagrljeni plaču. Naša klinika je odmah pored dečje. Tada sam rekao da nikad ne bih mogao jednom roditelju da saopštim vest da mu je dete teško bolesno"

"Pre 11 godina sam se zatekla u bolnici kad su na urgentnom gurali kolica prekrivena čaršafom, iza se žena savila oko gelendera i jecala. Nikad sebi nisam oprostila što nisam otišla do nje i zagrlila je" glasili su samo neki od komentara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija