• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2024

16:08

Ovde kradu znakove na automobilima kao ludi! Vozači šokirani: Jednom su ukrali tri znaka u roku od mesec dana!

Shutterstock

Društvo

Ovde kradu znakove na automobilima kao ludi! Vozači šokirani: Jednom su ukrali tri znaka u roku od mesec dana!

Podeli vest

Nije retkost da se u našoj zemlji kradu znakovi sa automobila, ali čini se da su prethodnih dana meštani Borče najviše na udaru kradljivaca znakova!

Jedan meštanin Borče pita se šta je sledeće.

- Kakav seljačizam ovde u Borči, to je užas! Ladno kradu znakove sa kola, kao meni što je ukraden znak BMW-a. Šta je sledeće pitam se? - požalio se on u grupi "Krnjača, Kotež, Borča, Ovča, Padinska Skela".

Jedan korisnik naveo je da su sledeća kola.

- To je oduvek bilo, naročito 90-ih znak Mercedesa, ali sada je to sve džabe preko Kineza i ima svuda da se kupi, pa nema logike osim ako nisu neki klinci skinuli - navodi se u jednom komentaru.

Foto: pritnskrin

 

Međutim, nisu samo meštani Borče na meti kradljivaca, već i stanovnici Mirijeva i Višnjičke banje.

- Meni su skinuli znak, ali očigledno je skidao neko ko ne zna da skida to kako treba jer su uspeli da polome i onu plastiku koja ide okolo, imao sam ogromnu rupu na vozilu - požalio se jedan meštanin Mirijeva.

Jedan korisnik napisao je da može nije krađa u pitanju, već opomena zbog bahatog parkiranja.

- Nije to samo u Borči. Meni su skinuli tri znaka sa haube BMW za mesec dana i antenu sa krova. Strašno! - požalio se jedan korisnik društvenih mreža.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija