• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.03.2024

11:05

Sudar svetova u beogradskom gradskom prevozu! Devojka zamolila ženu jednu stvar, a onda...

Shutterstock

Društvo

Sudar svetova u beogradskom gradskom prevozu! Devojka zamolila ženu jednu stvar, a onda...

Podeli vest

Neprijatne situacije iz gradskog javnog prevoza iz dana u dan čini se da izmiču kontroli. A poslednja takva u nizu, koja se desila jednoj Srpkinji govori da za popreke poglede i svađu danas, ne treba mnogo.

Devojka koja se na društvenim mrežama požalila na situaciju koja joj se u tom trenutku navodno dešavala dok je putovala autobusom. Kako je napisala, iako je najprijatnije zamolila nepoznatu putnicu da pomeri torbe sa sedišta kako bi ona mogla da sedne, međutim pogled i ponašanje koje je dobila od nje nije bilo prijatno.

 

- Žena u autobusu se otvoreno naljutila što sam je pitala da li će da skloni stvari da sednem na mesto pored nje, ili da se pomeri sama do prozora da sednem na drugo mesto?! Štaviše, bila je toliko neskriveno ljuta i uvređena mojim jednostavnim i neutralnim pitanjem 'mogu li da prođem, ili da se vi pomerite na sedište do?', da je zurila u mene nekoliko sekundi valjda očekujući da ću da odustanem i ne sednem. Već vidim da će biti drametina! - napisala je ona.

Da ovaj slučaj nije usamljen, govore i komentari ispod ove objave koji su nas dodatno "informisali" o neprijatnim situacijama iz autobusa.

"Mene je neka da ne kažem baba, ali starija gospođa udarila kišobranom jer sam preskočila njenih 15 torbi da bih došla do vrata da izađem, ne znam šta je trebalo da uradim, da sačekam da ona napusti bus na svojoj stanicim, pa tek onda mi svi ostali?"

"Ja sa detetom sela na mesto predviđeno za to, sela sam na mesto gde nema Sunca. Nakačilo mi se 30 penzionera da se pomerim da oni sednu"

"Ja sam doživela da se svađam jer sam, zamisli, sa štapom htela da sednem na sedište predviđeno za takve a ona baš raširila kese po njemu... Ponudila sam da sednem na njene kese. Naljutila se i demonstrativno otišla pozadi" glasili su samo neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija