• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

07.03.2024

10:00

Srbe razbesneo ovaj oglas za prodaju stana: "Jel to London ili Beograd?! Jeftinije je na Floridi!"

printskrin/društvene mreže

Društvo

Srbe razbesneo ovaj oglas za prodaju stana: "Jel to London ili Beograd?! Jeftinije je na Floridi!"

Podeli vest

Stan od 45 kvadrata na Petlovom brdu sa nameštajem se prodaje za 62.000 evra!

Ovaj oglas pojavio se na društvenoj mreži Instagram, a u njemu se navodi da stan nije za kreditne kupce kao i da cena nije fiksna.

- Ovaj stan nije za kreditne kupce i košta svega 62.000 evra, a nalazi se u Beogradu, jednoiposoban i ima 45 kvadrata. Idealan drugi sprat. Pazi sad: kupcu ostaje i nameštaj - piše u oglasu sa video-snimkom iz stana.

Foto: printscreen instagram

 

 

Međutim, korisnici ove mreže u komentarima su pisali da je ovo previsoka cena za pomenutu lokaciju.

- 45 kvadrata 62.000... Reče li to London ili Beograd? Jeftinije u Floridi - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Za 65.000 evra odeš u neko selo i kupiš imanje i pola sela, i pomoćne objekte i neku mašinu, budeš gazda, a ne kanarinac u kavezu i rob.

Neki su pomenuli i da se ova lokacija nalazi na 15 kilometara i neki potencijalni kupci smatraju da bi trebao da košta 35.000 evra.

Foto: printscreen instagram

 

 

- Za te pare uzmeš kuću sa dvorištem i baštom u blizini Beograda na 45 minuta do centra - navodi se u jednom komentaru, dok u narednom stoji:

- 62.000 evra kupiš domaćinstvo od dva hektara na selu i uživaš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija