• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2024

16:14

Putnici na aerodromu u čudu: Nepoznati kofer izazvao veliku pažnju

Warp Studio

Društvo

Putnici na aerodromu u čudu: Nepoznati kofer izazvao veliku pažnju

Podeli vest

Grickajte, brojite i osvojite neki od čak 100.000 Plazma poklona

Aerodrom Nikola Tesla postao je prava destinacija za sve ljubitelje Plazme! Nakon što je rešena misterija tajanstvene kutije koja se prošle nedelje pojavila na Trgu Republike, ovaj omiljeni porodični brend je ponovo sve oduševio. Sada, na beogradskom aerodromu, veliki crveni kofer privlači pažnju prolaznika i podseća na nedavno lansirani Plazma program lojalnosti. Kofer ne samo što je neodoljivog izgleda, već predstavlja idealnog saputnika za sve koji žele da započnu svoje putovanje sa stilom. Preuzmite novu Plazma aplikaciju i osvojite vredne poklone u samo par koraka!

Foto: Warp Studio

 

EVO KAKO DA ZAPOČNETE SVOJU PLAZMA AVANTURU

Prvi korak je vrlo jednostavan – instalirajte aplikaciju sa Google Play ili App Store, ili se registrujte putem zvaničnog sajta. Svaki put kada kupite neki od Plazma proizvoda koji učestvuju u programu lojalnosti, sačuvajte račun. Otvorite aplikaciju i skenirajte QR kod sa svog računa. Svaki kupljeni proizvod donosi određeni broj bodova koji se automatski dodaju na vaš nalog. Što više kupujete, više bodova sakupljate! Kada ih sakupite dovoljno, možete ih zameniti za neki od 100.000 fantastičnih poklona, među kojima je upravo Plazma kofer!

Foto: Warp Studio

 

Svi oni su pažljivo odabrani kako bi olakšali vaša putovanja i svakodnevni život. Zamislite kako pakujete sve svoje stvari u Plazma kofer ili se opuštate na plaži na udobnom Plazma dušeku. Ali to nije sve! Tu su i TAG za naplatnu rampu, savršen za nesmetana putovanja kolima, elegantni neseser, za organizaciju vaših sitnica, bilo da putujete ili ostajete kod kuće. Za ljubitelje sporta, za igru sa prijateljima ili porodične zabave, tu je fudbalska lopta, udobna majica, praktičan Plazma ranac, ali i jedna od četiri Plazma kutije iznenađenja.

KOJA SU PAKOVANJA DEO PROGRAMA LOJALNOSTI?

Da biste učestovali u programu, potrebno je da pošaljete skeniran QR kod sa računa koji sadrži neki od sledećih proizvoda: Plazma 75g, Plazma 150g, Plazma 3g, Plazma 450g, Plazma 600g, Plazma Posna 150g, Plazma Posna 300g, Plazma Mlevena 300g, Plazma Mlevena 500g, Plazma Mlevena 800g, Plazma Posna Mlevena 300g.

Foto: Warp Studio

 

Zato, ako se nađete na aerodromu Nikola Tesla, obavezno pri ulasku na terminal bacite pogled na veliki crveni Plazma kofer koji će vam poslužiti kao podsetnik da ne krećete na put bez omiljenog saputnika koji nas sve već decenijama usrećuje. Dok čekate svoj let, iskoristite trenutak i skenirajte račun sa QR kodom iz Plazma programa lojalnosti, jer svaki put kada uživate u omiljenoj Plazmi, bliže ste jednom od 100.000 fantastičnih poklona. Nema razloga za čekanje! Grickajte, brojite bodove i uživajte u osvojenim poklonima. Neka sa Plazmom, svaka vaša avantura postane slađa!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija