• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.07.2024

17:07

RHMZ izdao novo upozorenje, odnosi se i na Beograd: Spremite se, ovde se očekuje jako nevreme!

Shutterstock

Društvo

RHMZ izdao novo upozorenje, odnosi se i na Beograd: Spremite se, ovde se očekuje jako nevreme!

Podeli vest

U naredna dva sata na teritoriji Beograda, Moravičkog okruga, Ljiga i Lazarevca, očekuje se jako nevreme sa pljuskom, grmljavinom i gradom.

Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda najjače nevreme sa jakim pljuskovima, grmljavinama i gradom biće na području Moravičkog i Šumadijskog okruga. Nešto manje nevreme sa padavinama pogodiće teritoriju Rasinskog i Kosovsko Mitrovačkog okruga.

Foto: printskrin RHMZ

 

Kiša, praćena gradom, praviće haos i u ostalim delovima zemlje.

Nevreme će praviti haos nad većim delom Srbije

Nevreme sa Moravičkog i Šumadijskog okruga premeštaće se postepeno ka Beogradu. Tom prilikom može doći do velikih količina padavina, prvenstveno u južnim i istočnim perifernim delovima grada.

Veća količina padavina očekuje se i nad Ljigom i Lazarevcem.

Nevreme se očekuje i na severu Srbije. U narednih sat vremena nad Vojvodinom se očekuju izolovani pljuskovi i grmljavina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija