• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.08.2024

12:53

"Katastrofa i ponižavajuće!" Turisti hteli da uđu u autobus, pa im vozač stao na put: Prvo su morali da urade jednu stvar

Shutterstock

Društvo

"Katastrofa i ponižavajuće!" Turisti hteli da uđu u autobus, pa im vozač stao na put: Prvo su morali da urade jednu stvar

Podeli vest

Na Kritu u Grčkoj zabeležen je interesantan, neobično duhovit, a za neke poniižavajući momenat između vozača autobusa i turista.

Ovaj snimak podelio je mišljenja korisnika društvenih mreža nakon što je objavljen.

Naime, vozač autobusa u Grčkoj doneo je odluku koja je turiste ostavila bez teksta, preuzevši nesvakidašnju ulogu – čistio je putnike od peska i prao im noge crevom pre nego što bi ušli u autobus.

"Vozač autobusa na Kritu čisti putnike od peska i pere im noge pre ulaska u vozilo", piše u opisu snimka na Instagramu.

Vozač je, kako se vidi na snimku, bio odlučan da ne dozvoli putnicima da uđu dok ih ne očisti i ne "spremi" za vožnju.On im je prvo crevom prao noge, a onda drugim aparatom skidao pesak sa tela.

Reakcija turista bila je zaista neverovatna. Naime, bez ikakvog negodovanja i uz osmehe oni su čekali svoj red, te na taj način pokazali razumevanje prema njegovoj želji da vozilo ostane čisto, kako bi svima vožnja bila ugodnija.

Ovaj snimak velikom brzinom je postao viralan na internetu, a potom su usledile raznolike reakcije korisnika.

"Katastrofa i ponižavajuće"

"Meni je ovo strašno. Zašto turisti idu tamo gde ih ovako neko muči? Neka plati usisavanje i pranje autobusa a ne ovo"

"Svašta" glasili su komentari onih koji nisu razumeli postupak vozača.

Međutim, bilo je onih koji su oduševljeno pozdravili ovaj postupak.

"Lakše mu to da uradi nego posle satima da čisti autobus"

"Kada bi 'gospoda' jednom sredila autobus za putnicima videli bi kako ne bi ostavljali ni smeće niti bi unosili pesak"

"Bravo za kolegu, gospodin" glasili su njihovi komentari.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)
Live TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)

Nedavni izveštaj Ministarstva spoljnih poslova Kine govori o tome da je Amerika finansirala proteste u Srbiji održane prošle i pretprošle godine. U zvaničnim dokumentima jasno stoji da tih protesta stoje nevladine organizacije koje su finansirale Amerika i Evropa. Cilj Zapada je da se oslabi vlast u Srbiji kako bi lakše mogli da utiču na nju. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Vjerica Radeta i Đorđe Dabić, državni sekretar.

18.08.2024

19:54

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Požar u Francuskoj! Više od 3000 kampera moralo da se evakuiše!
Planeta

(VIDEO) Požar u Francuskoj! Više od 3000 kampera moralo da se evakuiše!

U požaru, koji je izbio u noći između nedelje i ponedeljka u gradiću Kane-en-Rusijon u departmanu Istočni Pirineji na jugu Francuske, najmanje 11 osoba je lakše povređeno, uključujući dva vatrogasca, ali, kako prenose lokalni mediji, požar je preko noći stavljen pod kontrolu, a više od 3.000 kampera je uspešno evakuisano.

19.08.2024

14:33

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija