• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2024

13:41

Miladinovići imaju hobi pod oblacima: Porodica balonera iz Leposavića jedinstvena u Srbiji

Printscreen Instagram/vidivamo

Društvo

Miladinovići imaju hobi pod oblacima: Porodica balonera iz Leposavića jedinstvena u Srbiji

Podeli vest

Porodica Miladinović iz Leposavića kod Kosovske Mitrovice - Goran, Sanja i sinovi Uroš, Marko i Vidak jedini su balonari u Srbiji.

Goran Miladinović, licencirani pilot balona na topli vazduh i član Balonarskog društva "Feniks" iz Leposavića kaže da je Srbija najlepša iz "ptičije" perspektive.

- Kažu da taj pogled sa visine svima odgovara tako da samo i mi porodično hteli da vidimo kako to izgleda. Onda je taj neki naš prvi let stvorio ogromnu ljubav prema baloniranju - kaže Goran i dodaje da mu supruga i sinovi svakodnevno pomažu.

Prema njegovim rečima, ideju su dobili od prijatelja iz Slovenije i čim su s estvorili uslovi nabavili su sopstveni balon.

- Krenuli smo 2017. godine kao entuzijasti. Počela je ta neka ljubav zato što smo videli kod nekih prijatelja u Sloveniji balon i onda smo počeli u tom smeru i mi da razmišljamo dugo godina. I onda su se stvorili uslovi da smo mogli te 2017. godine da nabavimo naš balon - priča Goran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vidi Vamo (@vidivamo)

U balonu možete da zaprosite devojku ali i dečka

Pričajući o svom poslu spomenuo je najinteresantnije događaje i situaciju kada je jedna devojka iznajmila balon upravo da bi zaprosila svog dečka.

- Ima tu interesantnih priča, kada je jedna lepa mlada dama zaprosila dečka kome nije baš bilo jasno šta se sve tu desilo. Ali prisustvujemo tako nekim ozbiljnim manifestacijama ljubavi - kaže ovaj pilot neobične letelice kroz osmeh.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!
Tenis

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!

Italijanski teniser Janik Siner (23) u jeku doping afere odlučio je da napravi određene promene u svom stručnom štabu, a kako navodi dobro upućeni "Eurosport", jedno od novih imena biće doskorašnji saradnik Novaka Đokovića (37), Italijan Marko Paniki (60)!

24.08.2024

10:55

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija