• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

26.01.2017

16:07

ZATVOR ZA PEDOFILA IZ KRIVE FEJE Osuđen zbog seksa sa devojčicom (13)!

Vesti

ZATVOR ZA PEDOFILA IZ KRIVE FEJE Osuđen zbog seksa sa devojčicom (13)!

Podeli vest

Nenad Stevanović (37) iz Krive Feje proglašen je krivim i izrečena mu je kazna zatvora od godinu i po dana, zbog nedozvoljene polne radnje nad učenicom N.S. (13) iz Vranja

Aleksandra Tošić  Arsić, portparol Osnovnog suda u Vranju, pred kojim je proces vođen, navodi da je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju tražilo kaznu zatvora od godinu dana.

- Sud je izrekao strožu kaznu od godinu ipo dana, u koju mu se uračunava i vreme provedeno u pritvoru. Stevanović ima pravo žalbe na presudu koju je donelo sudsko Veće - kaže Tošić Arsić.

Krivičnim Većem koje je vodilo postupak predsedavala je sudija Ljiljana Nikolić, a Stevanović je oglašen krivim da je od jula 2016. godine u nedozvoljenoj vezi sa maloletnom N.S. za koji su znali svi, od roditelja maloletnice do institucija sistema, a slučaj je na kraju prijavila škola.

PEDOFIL NI PRED SUDOM NE ODUSTAJE OD DEVOJČICE: Ja i Natalija (13) se volimo, OŽENIĆU JE!

Stevanoviću je snimljen kako nedaleko od škole u Vranju ljubi devojčicu od 13 godina, a posle hapšenja i saslušanja početkom oktobra određen mu je pritvor koji je već produžen do 4. februara.

Informer

Suđenje je sve vreme bilo zatvoreno za javnost. Verica S., majka učenice N.S.  kaže da veruje u pravičnost suda.

- Verujem da je sud doneo pravičnu odluku, ne želim da grešim dušu, pa da kažem da je trebalo da donesu drugačiju presudu, oni to najbolje znaju. Moje dete ide redovno u školu, dobro je, i nadam se da ćemo se posle ovoga vratiti normalnom životu - poručuje Verica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
draga

pre 7 godina

O, boze, posle toliko prica o pedofilima, samo godina ipo?????

Slobodan

pre 7 godina

NENORMALNA SRAMOTA ZA OVAKVU IZREČENU PRESUDU. Da je taj manijak silovao ćerku te sudije da li bi i onada bio osuđen na tako stimulišuće blagu kaznu, ako se to može uopšte i nazvati "presuda" i "kazna". Pa ovako podsticanje pedofila nema ni na Mesecu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17