• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

09.06.2017

00:49

MASOVNA TUČA DELIJA I GROBARA NA NOVOM BEOGRADU: Policija drži kraj pod blokadom, u pucnjavi najmanje dvoje ranjeno!

Vesti

MASOVNA TUČA DELIJA I GROBARA NA NOVOM BEOGRADU: Policija drži kraj pod blokadom, u pucnjavi najmanje dvoje ranjeno!

Podeli vest

U naselju dr Ivana Ribara iza restorana Staro Ognjište, na Novom Beogradu, sinoć je došlo do tuče i pucnjave između dve grupe mladića, na licu mesta su pripadnici interventne jedinice beogradske policije i vozilo Hitne pomoći, navode beogradski mediji

U naselju Dr Ivana Ribara iza restorana “Staro ognjište” na Novom Beogradu večeras nešto pre ponoći došlo je do tuče i pucnjave između navijača. Na licu mesta je Interventna policija naoružana kalašnjikovim

Zaposleni obližnjeg kafića kažu da je bila pucnjava, da ima povređenih, a u Hitnoj pomoći je rečeno da je pacijent koji je upucan prebačen u KBC "Zemun" na reanimaciju.

U istom incidentu lakše je povređena još jedna osoba.

Kako su nam potvrdili zaposleni iz obližnjeg kafića došlo je do incidenta između navijača Delija i Grobara.

– Bila je opšta pucnjava. Mnogo ih je bilo. Ima povređenih i ranjenih – priča jedan od svedoka.

Više od 20 vozila je zbog incidenta bilo blokirano na raskrsnici kod ulice Ivana Ribara.

Prema recima ocevidaca, sukob dve grupe mladića dogodio se iznenada, a stanare je uznemirila buka i lomljava koja je odjekivala ulicom.

Jedna grupa momaka videna je kako automobilom dolazi na mesto incidenta, naoružana štanglama, a motiv obracuna za sada nije poznat.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BorisDe

pre 6 godina

Pravi gradski derbi se poštuje a ne da se tučete STOKO!

zoran markovic

pre 6 godina

umesto sto se biju bolje da odu i beru maline,koje idu u izvoz i donose nam EVRE

ing zoran vukasinovic

pre 6 godina

neko trenira u streljani neko u teretani.stara izreka vise ne vazi sada je na snazi treniraj u streljani.

Ljubo

pre 6 godina

Ma nije to stoka ,Srbiji treba stoke po livadama ,od stoke bi Srbija napredovala ,to je otpad ,to treba ocistiti za mnoga vremena .Bagru istrebitibez milosti.

Mile

pre 6 godina

Lepo ih sve pohapsiti. Ko je kriv u zatvor. Ostale ucesnike tuce, odmah u vojsku na godinu dana, na prevaspitavanje. I to na nakriticniji deo granice sa najizazovnijim vezbama, tako da im bes izadje na nos.

marko

pre 6 godina

Motiv tuce nepoznat ?? A, da se vratimo na moronske izjave Terzica..? Mozda u njima lezi upaljac za ovu bagru da pravi haos po Beogradu.

Aca

pre 6 godina

Ne tuku se oni ni zbog Zvezde ni zbog Partizana.Razlog je obezbedjenje ugostiteljskih objekata.Sve splavove diskoteke obezbedjuju navijacke grupe.Pa to i vrapci znaju,a novinari me znaju o cemu se radi.

boban

pre 6 godina

Ovo nema veze sa Zvezdom i Partizanom, ovo je za prevlast, ovo je zbog droge i ostalih sr*nja. Nemojte novinari da blatite imena oba kluba, jer su to samo suprostavljene grupe, a ovakvi incidenti se desavaju zbog droge, obezbedjenja na nocnim klubovima, zbog oruzja, zbog para...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17