• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

28.12.2018

13:04

BILI SU NAJBOLJI PRIJATELJI, A ONDA JE DOŠLO DO POTEZANJA NOŽEVA IZMEĐU NJIH! Roganovića i Zafira ubila ISTA RUKA?!

Vesti

BILI SU NAJBOLJI PRIJATELJI, A ONDA JE DOŠLO DO POTEZANJA NOŽEVA IZMEĐU NJIH! Roganovića i Zafira ubila ISTA RUKA?!

Podeli vest

Likvidacije Vladimira Roganovića (35) u Beču, i Đorđa Zafirovića Zafira (37), bivšeg zeta Dragoslava Kosmajca u Futogu, povezuje ista zločinačka ruka, iako su motivi možda različiti, saznaju Novosti

Njih dvojica su ubijena u razmaku od nedelju dana, a njihovi životi godinama unazad su isprepletani. Oni su jedno vreme bili najbolji prijatelji, da bi na kraju postali zakleti neprijatelji.

Oni su postali bliski još kao jedva punoletni mladići, ali je ubrzo među njima sevnuo nož.

- Bilo je to pre desetak godina u Londonu - priča izvor blizak obojici.

- Toliko su se posvađali, razlog su odavno zaboravili, da je Zafirović izvukao nož i ubo Roganovića. Navodno je povod svađe bio kriminalac iz Niša.

(FOTO) ZAFIROVIĆ JE JUČE UBIJEN, a pre samo nekoliko dana isplivala je njegova prepiska sa Anom Korać u kojoj mu ona TRAŽI NOVAC!

 

Zafir, koji je inače iz grada na Nišavi, navodno je bio drzak, pa je stalno nasrtao na poslove i ljude tog čoveka i njegovog brata. Ovome je dozlogrdio pa je rešio da ga ukloni. Kako ove Nišlije imaju rođake u Crnoj Gorim ključnu ulogu da ga još tada ne ubiju odigrao je Roganović.

Potom je usledila "epizoda iz Londona". Ipak, u podzemlju kruži priča da je obojicu ubila ista ekipa. 

- Zafirović je postao pre nekoliko godina veoma blizak sa ljudima braće Šaranović. Rat između dva klana, Bojovićevog i Šaranovićevog, odneo je brojne žrtve. Sa druge strane, Roganović je povezivan sa kavačkom ekipom, koja je godinama u ratu sa škaljarcima. "Novi zemunci" i "škaljarci" su sada gotovo jedan klan. Neraskidivo su povezani i oslanjaju se jedni na druge - priča izvor.

AUSTRIJANCIMA SUMNJIVI ROGANOVIĆEVI SARADNICI: Zbog ubistva u Beču uhapšen u napadu ranjeni Stefan Vilotijević!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SARA

pre 5 godina

NIJE MI ZAO KADA UBICE NESTAJU. A TE CRNOGORSKE SVE IZBACITI IZ SRBIJE

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17